alla vinyl fönster vs vinyl klädda fönster

Alla Vinyl Windows

Vinyl Clad Windows

Vinyl plätering fönster är en bra idé om du letar efter låga underhålls fönster som ser bra ut för många år framöver. Det finns fördelar och nackdelar med både all vinyl och vinylklädda fönster. Att välja rätt typ för ditt hem beror på ett antal faktorer, såsom klimat och budget.

All-vinyl fönster är idealiska för bostäder ligger i hårdare klimat som utsätts för varma variationer och / eller kyla. Ett fönster med alla vinyl konstruktion kommer att uppleva mindre skevhet och böjning än ett fönster tillverkade av trä. Deras flexibilitet gör dessa fönster kan tillverkas för att passa bara om någon typ av öppning.

Vinyl plätering fönster är tillverkade av trä med en vinyl beklädnad som ger finish och skyddar mot väder och vind. Dessa fönster är lika för alla-vinyl fönster i deras utseende och utformning men är mer hållbara i det långa loppet. Vinyl klädda fönster är också mycket mer energieffektiva än traditionella fönster, som kan hjälpa dig spara pengar på dina räkningar. De är också lättare att installera än andra fönster, vilket kommer att resultera i låga arbetskostnader.