allt om dubbel rutan fönster

grundläggande Konstruktion

isolerande egenskaper

gaser som används

reflekterande Egenskaper

Dubbla windows har ersatt de äldre versioner av Windows på grund av deras energieffektivitet. Dessa fönster fungerar mycket bättre att isolera hem och hålla värmen från att fly genom enda fönsterruta.

En dubbel rutan fönster är konstruerad på det sätt som det har fått sitt namn. Det finns två rutor av fönster som är separerade av ett litet vakuum av luft. Ramarna är i allmänhet byggda med trä, vinyl, eller glasfibermaterial för förbättrad isolering och bättre prestanda.

Dubbla windows har inerta gaser som pumpas in i vakuum mellan de två glasrutorna. Denna gas arbetar för att hålla värmen från att fly samt hålla värmen från att invadera hem på sommaren.

De inerta gaser som arbetar för att hålla värmen från att fly hemmet kan vara koldioxid, argon eller krypton. Denna gas bildar en barriär som håller värmen inne och stöter bort den från fönstret.

Många dubbelpanelfönster som tillverkas idag har låg emissions beläggningar på glaset som reflekterar bort värmen från fönstret. Detta låg E skiktet är en mikroskopisk film av metalloxid som arbetar för att hålla hemmet varmt på vintern, och reflektera solens strålar bort under sommaren.