alternativ till en timmerstomme garage

Metall

Sten

Betong

En trästomme garage är en populär och effektiv bil täcka. Men om du av någon anledning inte kan använda standard timmer, överväga följande alternativ för ditt garage.

Ett antal olika metaller kan visa sig användbara för att bygga ett garage i stället för en timmerstomme garage. Aluminium kan användas för att producera en ljus ram som är fördelaktig för vissa carportar. Stål är en annan typ av metall som kan användas för att bilda en ram för ett garage.

Ett antal olika typer av sten kan användas för att göra en ram för ett garage struktur. Tegel kan användas för att bygga en struktur för att konkurrera på en timmerstomme garage, vilket gör det lätt att bygga ett garage till en viss konstruktion utan en betydande mängd förberedelser.

Betongblock kan erhållas och användas för att bygga ett garage som kommer att erbjuda samma fördelar som en timmerstomme garage. Blocken kan skäras till önskad storlek när designen har upprättats. Detta kommer att bilda en fast ram för en struktur som lämpar sig för förvaring av en bil, samt en rad andra objekt.