är ditt golv gör ett dåligt första intryck?

Roughed upp Trägolv

Un-nivå Flooring

Uncomplimentary färger och stilar

dålig Funktionalitet

ämnen

Jag är en heltid frilansande skribent som älskar att hjälpa människor att ta komplicerade problem och göra dem lättare att förstå. Jag älskar böcker, filmer och i synnerhet TV. Om du vill ta en närmare titt på mitt arbete, kolla in min hemsida.

En av de första intrycken som människor får när de kliver in genom dörren i ditt hem kommer från ditt golv. Utseendet och känslan av dina markbeläggningar, även genom skor kan göra en skillnad i hur folk ser dig samt hur de uppfattar din totala hem atmosfär.

Roughed upp trä, un-nivå ytor uncomplimentary färger och dålig funktion kan alla bidra till att ge gästerna en dålig första intryck av ditt hem. Att förstå dessa problem och möjliga lösningar är det första steget i att finslipa inredningen stil och atmosfär i ditt hem.

Golv har det tufft. De trampade på hela dagen utan vila, och inte bara med fötter. Knapar, hundtassar, katt klor, arbetskängor, snö stövlar och höga klackar alla ta ett varv att slå upp din yta och lämnar det bli flisas, knäckt, och ojämn. Detta kan göra en dålig första intryck på besökare och rubba villaägare också, så det är viktigt att hitta ett sätt att hålla dina skivor från visuellt visa allt detta slitage.

En enkel lösning är en matta. Oavsett om din yta är kakel, trä, laminat, bambu, kork eller något annat liknande material, kasta ner ett trevligt område matta kan ofta lägga år på ett golv liv, samt lägga till atmosfären i rummet.

Men vilka typer av mattor som kan hjälpa till att hålla skador borta ofta inte billiga. Det är viktigt att husägare förstår hur mycket de kan ge ett rum innan kasta idén över kostnaderna. Till exempel, område mattor hjälper ofta att förstärka färgen på golv samt färgerna i rummet de bebor. De kan lätt rengöras och tvättas utan att behöva oroa sig för att förstöra dem. Dessutom, om något hemskt händer att förstöra området mattor, de kan alltid bara kastas ut. Detta är inte så lätt gjort med installerade ytor.

Om du har en misshandlade golv, kan denna enkla uppdatering vara precis vad du behöver för att göra det ser trevligt igen. Uppdatera din heminredning och skydda din befintliga ytan genom att sätta ner några snygga område mattor, vilket skapar en bättre helhets första intryck för ditt hem.

Särskilt i äldre hus, har golv en tendens att flytta beroende på i huset den är belägen. Ytor som ofta gick på, liksom köket eller foajén, kan börja glida nedåt mot källaren, medan några av de mindre använda rum har en tendens att stanna kvar på plats, vilket skapar en höjdskillnad. Detta inte bara kan leda till förvirring och andra frågor genom att helt enkelt gå från ett rum till ett annat, men också ser dåligt. Dessutom kan ojämna golv vara början tecken på en större underliggande problem. Om ditt golv är inte nivå, bör du överväga att ringa en professionell att se till att det inte finns några strukturella problem med ditt hem.

Om ytan har inga underliggande andra än bära strukturella problem, skulle en enkel fix är att installera flytande golv för att göra allt nivå. Dessa är lätta att installera och kan användas i vissa områden utan att behöva göra om hela hemmet. Bara sätta flytande golv som du väljer på toppen av din befintliga golv som behövs för att alla ytor är jämna och avger en hög kvalitet, professionell första intryck.

En viktorianska eran hem förmodligen inte kommer att se rätt med spanska kakel golv hela. Medan du bör alltid försöka att spegla din personliga smak i ditt hem, bör du tänka på arkitekturen och stilen i resten av ditt hem. Avgöra vilken typ av arkitektur stil och inredning trender redan finns innan du väljer en dramatisk golv förändring. Alternativt, besluta om den befintliga ytan komplimanger ditt hem eller om det behöver bytas ut för att förbättra din inre atmosfär.

Om du är osäker på vilken typ av golv skulle se bäst i ditt hem, titta på nätet på samma sätt konstruerade hem för inspiration. Återigen, se till att oavsett vad du väljer kommer att komplettera den befintliga strukturen, annars kommer det inte bara kan förarga för ögat, men också vara svårt att installera i första hand. Det första intrycket som du får från andra människors hem kan hjälpa dig att avgöra vad som fungerar bäst i ditt hem.

Rätt markytan för dina behov kommer att bidra direkt till det första intrycket ditt golv gör på dina gäster. För att inte nämna, ditt golv i hemmet står ut med en hel del, så du bör se till att din befintliga ytan möter dina behov.

Bor du i ett område med täta väderomslag eller på en plats där det är måttlig nästan hela tiden? Är du och din familj ofta flytta möbler, sätta tunga föremål på golvet, eller med hjälp av ditt hem som en färg studio? Har du och dina barn eller husdjur ofta spela på golvet? Du behöver tänka på dessa saker när avgör vilken typ av golv är bäst för dig. Kanske svaren kommer att leda dig att planera en ny installationsverksamhet, eller kanske svaret kommer helt enkelt att uppmana dig att retuschera din befintliga golv.

Om du hittar dina fötter kalla varje morgon, kanske det är dags att sätta i nya mattor. Behöver du en yta som gör det lätt att städa upp spill, smuts och hår? Om så är fallet, kanske investera i linoleum eller kakel för snabb sanering. Behöver du en mer hållbar val som också är trendigt och estetiskt tilltalande? Då lövträd kan fungera bättre för dig än matta eller parkettgolv.

Ditt golv kan gå en lång väg mot att göra ditt hus till ett hem som du kommer att vara stolt över att visa upp för familj och vänner, och med rätt golv är det första steget mot att göra en fantastisk första intryck.