auto Vätska Kontroll tips

För 15 år, arbetade Dave Donovan som en elektriker för University of Pennsylvania, där han specialiserade sig på elinstallationer, felsökning, underhåll och reparation i både bostäder och industriella miljöer. År 2005 Dave gjort övergången från att arbeta på elektriska system och hem saneringsprojekt att skriva om dem.

Bil tune-up s är roliga saker. När du ta bilen till butiken för en tune-up, kan du känna som mekanikern inte gör allt de ska göra med din bil. Men å andra sidan, är du inte riktigt säker på vad det innebär att en tune-up. I sanning, är en tune-up typ av ett mysterium.

Vi har alla hört kommentarer som “Den platsen bara ändrar din tändstift och kallar det en tune-up.” Eller “Är inte vätska är tänkt att fyllas på under en tune-up? Eftersom gruvan är fortfarande låg “,! Här är några tips som hjälper dig att lära dig att kontrollera fordonets vätskor. Utföra dessa jobb själv gör att du kan bli mer bekant med bilen och dess underhållsbehov förebyggande. Och genom att hålla sina vätskenivåer där de ska vara, kommer du att minimera bilens smärta och lidande, som förresten, kommer att vara din smärta och lidande på vägen om det händer att bryta ner på dig;. Auto Fluid Kontroll Tips; bilen har sex viktiga vätskor som måste kontrolleras och fyllas på en regelbunden basis. Dessa inkluderar

Kontrollera bilens spolarvätska, Av alla din bilens vätskor, är detta en som alltid är i behov av påfyllning, eftersom vi använder det hela tiden. Att upprätthålla en fullständig spolarvätskebehållaren är viktigast under vintermånaderna, särskilt i den östra delen av landet där vägsalt kan snabbt tuggummi upp en vindruta,. Det viktigaste att hålla utkik efter här är att spolarvätskebehållaren kan ofta ligger mycket nära kylaren reservoaren och de kan ofta ser mycket lika. I de flesta fall är dock spolarbehållaren fann närmare på vindrutan. Naturligtvis kan du alltid kontrollera locket så att du har rätt behållare,. Kommer Stora SUV ibland ha en andra behållare placerad baktill på fordonet som är specifikt för bakrutetorkaren. Kontrollera din bruksanvisning att hitta platsen så att du kan se till att det alltid är fylld liksom,. Föreställ dig hur du känner när du har gått ett tag utan vatten. Du kan få trög, trött och överbelastade. Detta är exakt hur din bil eller lastbil känns när du låter sina vätskor komma till osäkra nivåer. Genom att upprätthålla din bilens vätskor, kommer den att köra längre, smidigare och ger dig år av bekymmersfri service.