badkar drain reparation: hur man tar bort rost

Steg 1 – skrapa bort lös rost

Steg 2 – All-naturlig Rust Removal

Steg 3 – Avslutning It Up

Badkar drain reparation ofta outsourcad till en rörmokare, men det finns några saker som du kan göra själv och spara lite pengar. Långvarig exponering för tvålskum, rengöringskemikalier, och vatten kan orsaka rost att synas på badkaret avloppet. Detta är inte bara fula utan också utgör ett allvarligare hot, eftersom rost kan spridas in i rören och andra inventarier. Detta kan vara en av de enklaste badkar reparationsprojekt du kan göra på egen hand med minimal tid eller kostnad för dig själv. Även om detta är en enkel form av badkar avlopp reparation, fortfarande kräver användning av lämpliga åtgärder och material för att utföra uppgiften.

Rost verkar vara platt på ytan, men om du skulle titta på det under ett mikroskop du skulle se två saker: rost växer och sprider sig som en levande organism, och det bildar en massa som inte är till skillnad från en liten bergskedja, i form och komplexitet.

Det övre skiktet av rost är lättast att avlägsna. Använd en stålborste eller stålull att noggrant skrapa rost bort från dusch avloppet. Använd en hel del press och du bör kunna ta bort åtminstone hälften av rost. Kör vatten över avloppet för att skölja bort rost avskrap och sedan torka bort vattnet med en trasa.

Det finns många kemikalier på marknaden för att ta bort rost. De är alla effektiva, men de är också alla giftiga. Dessa kemikalier kommer inte bara att skada dig, men också kan också förstöra badkaret avslut. Om du väljer att använda en kemisk renare, gör det med badrum fläkten igång eller dörren öppen. Du bör också bära skyddshandskar och glasögon, samt en skyddande mask eller respirator.

Med hjälp av en lösning som är helt helt naturliga och säkra för miljön är faktiskt mycket lättare att tillämpa än giftiga kemikalier. Fyll en sprayflaska med 3 delar destillerat vit vinäger och en del citronjuice. Blanda väl och spraya badkaret avloppet med lösningen. Vinäger och citronsaft kommer att börja äta bort på rost med hjälp av naturliga surhet båda ingredienserna. Att lägga till mer eldkraft till denna lösning, strö bakpulver över avloppet. Låt bakpulver för att ställa på rost i minst en timme. Efteråt, stålull eller en stålborste för att börja skura området igen. Du kommer att behöva använda en hel del armbåge fett för att ta bort kvarvarande rost.

Skölj avloppet med vatten och inspektera den. Om det finns mer rost, sedan upprepa steg 2. Du kan använda samma process för alla andra fläckar i ditt badkar eller handfat områden.