badrum remodeling för små utrymmen

Steg 1 – Mät försiktigt

Steg 2 – överväga en kort Bath

Steg 3 – Kombinera dusch och bad

Steg 4 – Titta på platsbesparande handfat

Steg 5 – Använd dold förvaring

Steg 6 – överväga att använda skjutdörrar

Badrum remodeling måste planeras noga eftersom misstag är tidskrävande och kostsamt. Om du har ont om utrymme, är utmaningen större. Badrumsmöbler är skrymmande, så varje tum räknas. Följ dessa enkla steg för att få ut det bästa av din lilla badrum.

Vet hur mycket utrymme du har tillgängligt. Med hjälp av rutat papper, karta några badrum remodeling alternativ med en penna för att visa dig hur fungerande dessa alternativ är.

Badet är den största posten i badrummet. Det kan dominera ett litet utrymme. Korta bad är vanliga i Japan, där utrymmet är begränsat. Medan en vuxen kanske inte att kunna sträcka fullt ut i en kort bad, är de ändå uppfylla sitt syfte. Den badande kan fortfarande tvätta i komfort. Korta bad kan vara snygg, och naturligtvis spara vatten.

En separat dusch och badkar är en lyx när ett litet badrum behöver ombyggnad. Att sätta dusch över bad erbjuder både tvätt alternativ i samma utrymme. För att förhindra att golvet blir våt, behöver du en duschvägg eller gardin. En duschdraperi kan dras på plats, sedan tillbaka när duschen inte används.

Hörn sänkor kan vara snygg. De är ganska bra när remodeling ett litet badrum. Fåfänga sjunker är också ett bra val eftersom lagringsutrymmet kan dölja toalettartiklar, handdukar och toalettpapper.

Installera handdukstorkare på baksidan av badrum dörren kan du avstå från fristående handdukshängare. Lagringsenheter under toalett cistern kan du lagra reserv toalettpapper och feminina produkter diskret. Den mest effektiva lagringslösning för att skapa en illusion av mer utrymme i ett litet badrum är en stor, skåp-stödda spegel. En stor spegel reflekterar ljus och ger intryck av ett större rum, och skåpet bakom det håller reserv tandkräm och andra föremål utom synhåll.

Det utrymme som krävs för att rymma en dörr öppnas inåt till ett litet badrum eller utåt på landningen till spillo med en konventionell dörr. Skjutdörrar eller vikdörrar är en innovativ lösning på detta problem, och de ger en intressant designelement.