bar fäste corbels

skillnader

olika stilar

material

Ansökan

Medan många människor tror att bar fäste corbels är en produkt, de har fel. De är faktiskt två olika produkter: fästen och konsoler. De är båda används som funktionella och dekorativa element i kök, eftersom tunga bänkskivor behöver ofta stöd.

Medan båda konsoler och fästen är fastsatta vid en vägg och stöd vikt, är skillnaden deras bredd. Corbels är tjockare än parentes. Medan konsoler är vanligtvis lika bred som de är djupa, kan parentes ibland vara två till fyra gånger djupare än deras bredd.

Både konsoler och fästen finns i olika stilar. De finns i enkla mönster eller intrikata sniderier. Fästena kan också hittas i järn och kan vara antingen mycket strömlinjeformad eller intrikat utformade.

Du kan få båda hållarna och konsoler i olika material. De vanligaste är trä (inklusive lönn, ek, körsbär och al), men du kan också få parentes i järn och andra metaller.

Beroende på kraven du har, kan du gå med antingen konsoler eller konsoler. Om du vill ha ett modernt utseende, kanske du vill gå med järnfästen, men du kan få båda konsolerna eller konsoler i trä. När du använder dem, se till att djupet av Corbel eller fästet är mellan hälften och tre fjärdedelar av överhänget den behöver för att stödja. Även fästet eller konsoler måste vara högst tre fot ifrån varandra för att ge rätt stöd.