Barbara K!

Som tidigare VD för en New York byggföretag och en ensamstående mamma, Barbara Kavovit, känd som Barbara K, vet vad som krävs för att ta hand om ett hus. Detta betyder inte den traditionella “kvinnans plikter” av städning och matlagning, utan att ta itu med sina egna hem reparation projekt. Från hennes erfarenhet inom byggbranschen, erkände Barbara K behovet av verktyg som utformats speciellt för kvinnor. För kvinnor som genomför projekt hem förbättring, har Barbara K skapat ett omfattande sortiment av hög kvalitet, garanterat-forever gör-det-själv-kit, verktyg och tillbehör. Hennes märke Barbara K! verktyg är ergonomiskt utformad för att passa kvinnors händer, hjälpa dem att känna sig säker, oberoende och befogenhet samtidigt ta itu med hem förbättring reparationer.

När du arbetar i byggbranschen i 10 år, såg Barbara K många kvinnor känner sig hotade av verktyg som säljs, eller frustrerad när de var tvungna att förlita sig på någon annan för att hjälpa dem fixa saker runt huset. Hennes “Einstein” Idén kom till henne medan du tittar på ett avsnitt av “Sex and the City”, där karaktären Samantha försökte utan framgång att hänga en gardin, hon kallade sin pojkvän som inte skulle komma över för att hjälpa henne. Barbara såg att en helt modern, självständig kvinna inte kunde sätta upp en gardinstång – men om hon hade den perfekta verktygslåda, så kanske hon kan göra det själv. Med kunskap om vad kvinnor behövs och bara $ 8000, kontaktade hon en designer och sedan en tillverkare som sätter sin idé i rörelse: Barbara k! “Lösningar för kvinnor” hem förbättring Toolkit.

Barbara K anser hennes verktyg för att den ultimata verktyg för kvinnor som behöver och vill ta itu med hem reparationer. Hennes verktyg är gjorda för att vara snygg, att ge kunskap och skapa en känsla av komfort mellan en kvinna och hennes verktyg, Mer om Barbara K, A handywoman från Ohio skriver:. “Denna verktygslåda var ett av de första bröllopspresenter jag fick. jag använde det många gånger under de senaste veckorna för att sätta ihop många av min andra bröllop presenterar. verktygen känner och ser bra ut och fungerar bra. jag älskar hur måttband lås med lätt tryck av tummen. jag har använt hammaren flera gånger, passar det väl i handen och det är inte alltför tung.

En handywoman från Kalifornien skriver: “Jag har alltid velat min egen uppsättning av verktyg för att behålla huset, sätta ihop möbler, sätta upp bilder, hjälp med livsmiljö för mänskligheten, etc. Detta verktyg som är perfekt för alla mina behov och det är förpackat perfekt så att allt har sin plats. ”

Om Barbara K tvungen att montera en grundläggande verktygslåda för en kvinna husägare, lägenhet Dweller eller gör-det-självare, allt hon skulle välja är redan här. Men förväxla inte lätt med lätta. Även om dessa verktyg är mindre och lättare att hantera, de kan fortfarande få jobbet gjort. Barbara K! Grundläggande Toolkit kan hittas på denna webbplats.