bästa 7 miljövänliga material att använda för att göra lagring bin behållare

1 – Korgar av grenar och kvistar

2 – Clay

3 – Återvunna material

4 – Tyg

5 – Kartong

6 – Trä

7 – Glas

Med alla hålla ett ut för miljövänliga sätt att göra sina hem mer grönt, lagring bin behållare en idealisk lösning. Använda din fantasi och några material, kan du göra attraktiva, miljövänliga lagringsbehållare för varje rum! Här är 7 material att tänka på som alternativ för dina lagringsbehov.

I århundraden har kulturer över hela världen används grenar och kvistar för att göra kraftiga, långvariga korgar och skålar. Du kan lära dig att väva och skapa korgar och andra typer av behållare på nätet eller genom att ta en klass.

Liksom korgar gjorda av kvistar och grenar, har lera använts i århundraden för att göra behållare. Lera är en helt naturlig produkt som, när den avfyras, är mycket robust. Du kommer bara vill vara noga med att inte släppa det eller det kommer att bryta. Gjutning lera är mycket lätt, och du kan göra papperskorgar själv till någon form och storlek som passar dina lagringsbehov.

Återvinning är en av de bästa sätten vi kan skydda miljön. Använd en gammal fil låda för lagring i ett sovrum garderob, under sängen eller för att lagra leksaker. Du kan möblera det att ge det ett helt nytt utseende och åter ändamål genom att täcka med färg, tapeter, eller eller hylla papper.

Du kan använda tyg för att täcka eventuella objekt som du har i ditt garage för att göra en lagringsbehållare som kommer att arbeta med någon dekor i ditt hem. Du kan också sy tyg i en låda eller bin form med hjälp av ett tyg gränssnitt för att göra det mycket robust. Lägg ett bekvämt handtag och en vacker båge eller spets för att avsluta den.

Kartong är mycket lätt att skära och form, och du kan enkelt fästa den tillsammans med silvertejp. Var noga med att täcka hela botten för att vara säker på dina tillhörigheter inte faller genom botten när den är fylld.

Trä är det mest robusta av varor du kan använda för att göra behållarna. Du kan använda billig pressade trä för att göra behållare som kommer att pågå i år. När de är byggda, kan du måla eller bets dem. Du kan ha bitarna förklippt för dig på din lokala hem förbättring butik eller timmer centrum, montera dem och tillämpa finish ditt val.

Samla några gamla burkar, rengöra dem väl och använder alkohol för att avlägsna eventuella etiketter. Måla dem som önskar att göra förvaringskärl för konstmaterial, pennor, eller föreställningar för sömnad, liksom i badrummet för bomullspinnar och håraccessoarer. Du kan enkelt märka burkarna efter målning med en permanent markör så att du känner till innehållet.