bästa badrum trender ska leta efter i 2016

1. Snygg Bakgrund

2. Luxe Metals

3. Smarta Appliances

4. Växter

ämnen

Kirsten Nunez är en frilansande livsstil författare och publicerade hantverk bok författare. Född och uppvuxen i New York, för närvarande kallar hon Bay Area i Kalifornien hem.

Med 2016 i full kraft, är det dags att börja tänka på hem trender och vad det nya året har att erbjuda. Låt oss börja med en av de viktigaste komponenterna i ett lyckligt och hälsosamt hem: badrummet.

Även om det tar upp endast en liten del av ditt hus, är det kanske den mest använda rum i ditt hem. Det är därför det är så viktigt att göra ditt badrum så välkomnande och bekväm som möjligt. Du kan inte gå en dag utan det, så varför inte ge det lite extra kärlek?

Börja genom att införliva en eller flera av dessa trender 2016 i din toalett. Detta är det bästa sättet att hålla utrymmet känsla fräsch och uppdaterad. Dessutom, om du vill göra en liten och enkel uppgradering, vet du exakt var man ska börja.

Väggarna i alla rum kan enkelt göra eller bryta utrymme. De fungera som en tom duk, väntar på att förskönas i din stil och personlighet. Lyckligtvis, tack vare 2016 utvecklingen av fet och läckra tapeter, kan du göra just det.

Om du inställsam vid tanken på gammaldags blommig tapet, oroa dig inte. Denna typ av tapet är inte längre runt, öppnar dörren för nutida och modern design. Tack vare Internet kan du lätt hitta tapet i trendig design. Populära mönster av 2016 inkluderar bananblad, vattenfärg penseldrag, abstrakt tryck, ränder och geometriska former.

För extremt unika mönster, ta en chans och se förbi de stora namnen och kedjevarumärkena. Många oberoende artister har börjat designa och producera vackra tapeter. För något ännu mer distinkt, överväga att söka ut företag som låter dig designa din egen tapet.

Klä upp ditt badrum väggar är ett utmärkt sätt att lägga större “glans” till utrymmet. Eftersom badrum är ofta små, är det lätt för saker för att få lite tråkigt. Genom att täcka väggarna med läckra tapeter, du ger badrummet den uppmärksamhet den förtjänar.

År 2016 kommer djärva metall finish fortsätta att stjäla rampljuset. Denna trend är ett vackert sätt att mixa och matcha metaller i en edgy och elegant sätt. Tänk guld, brons, koppar, och Gunmetal finish.

Borta är de dagar av vanligt silver kranar och låda knoppar. Ett badrum kan direkt omvandlas helt enkelt genom att byta ut någon metall. Det fina med denna trend är att det fungerar som ett neutralt element. Som ett resultat, kommer det att vara ganska lätt att matcha koordinerande décor, färger och tryck. Detta är särskilt användbart om du planerar att renovera hela badrummet.

Det bästa sättet att ta sig an detta 2016 badrum trend är att välja en metall i en matt finish. Detta säkerställer att utseendet är elegant och enkelt utan att gå över toppen. Super glänsande metaller tenderar att se tacky, särskilt i små och trånga utrymmen.

Men återigen, det är något roligt och lyxiga om att gå fet med guld!

Detta år, tekniken kommer att fortsätta att sprida sig, hela vägen till våra badrum. Detta är ingen överraskning, med tanke på att vi redan har telefoner med röster och kaffebryggare med väckarklockor. När det kommer till badrummet är smarta apparater för att göra självunderhåll lite enklare.

Till exempel kommer handsfree-kranar tillåta användare att tvätta händerna utan att vända ett handtag. Det kommer att fungera helt och hållet genom att avkänna rörelse av händerna. Detta är inte bara mer sanitära, men också lätt och snabbt. Även om denna konstruktion är allmänt sett i kommersiella platser, kommer det att bli mer populärt för hemma installation som 2016 fortsätter.

Ett annat exempel på en smart badrum apparat är en dusch med kontroller digitala temperatur. Detta gör det möjligt för användaren att byta vatten till en specifik temperatur. Smarta apparater såsom uppvärmda badrumsgolv, hanterar mindre toaletter och automatisk fylla badkar kommer också att bli allt vanligare. Till skillnad från de flesta trender, dessa typer av apparater är säker på att få ännu mer populärt med tiden.

Har en grön tumme? Detta 2016 badrum trend är bara för dig. Tack vare ett växande intresse för växter i designvärlden, kommer grönska vara en höjdpunkt för det nya året.

Växter är utmärkt för att lägga till en touch av naturen till ditt hem. De är också idealiska för direkt omvandla din plats till en personlig oas. Eftersom växter finns i en sådan mängd olika former och storlekar, kan det vara lätt att hitta en som passar ditt utrymme.

Kom ihåg att plocka ut plantorna är halva nöjet. När du har valt ny grönska, plocka ut en kruka eller behållare som sammanfaller med stilen i ditt badrum. Detta är ett annat bra sätt att få hela utrymmet för att bilda en enhetligt utseende.

Om ditt badrum får lite solsken, oroa dig inte. Lite underhåll växter som suckulenter och kaktusar fungerar perfekt för dessa förhållanden. Det bästa är att konsultera en expert på dagis för att avgöra vilken anläggning som fungerar bäst för ditt utrymme.