bästa programmen för aluminium korrugerad plåt sidospår

vanliga användningsområden

Bostäder och kontor

Saker att tänka på

Korrugerad plåt sidospår blir mer populärt för varje år. Vid ett tillfälle var det främst för lantgårdar och rancher, men stabiliteten i denna billigt byggmaterial har uppmärksammats av många andra branscher.

Korrugerad plåt är ofta på stora lager, lador, garage, silos, och även flyghangarer. Den robusta material är lätt att installera och kan göras på bara några dagar. Stålmaterialet skyddar mot kraftiga vindar, hagel, regn och snö, och är praktiskt taget buckla bevis. Det är inte heller ovanligt att hitta fabriken typ byggnader av detta material. Det kan motstå vanliga VVS-system, och är tillräckligt god för att möjliggöra för människor inne i strukturen som arbetar för långa tidsperioder.

Även om det inte har varit vanligt att se bostäder eller kontorsbyggnader i aluminium korrugerad plåt, det blir ett mer populärt val. Aluminium korrugerad sidospår är en grön byggmaterial. Den har inga toxiska egenskaper, och är recycle-stånd. Eftersom aluminium reflekterar värme, är mycket lätt att hålla ett hem sval på sommaren. Det kommer också att pågå mycket längre än andra typer av väggbeklädnad. Vissa personer har rapporterat sidospår kan pågå i mer än 50 år. Det blir allt vanligare att se bostäder och kontor byggs med korrugerad plåt i kustområden. Aluminium reagerar med saltet och fukt i luften för att bilda aluminiumoxid. Reaktionen skapar en typ av beläggning som tätar ytan, vilket förhindrar ytterligare skador. Denna typ av väggbeklädnad kan hittas i många färger, och när den är installerad på rätt sätt, kan ge alla hem en stor “retro” utseende.

Medan aluminium korrugerad sidospår har många fördelar, det finns också några saker som kan göra det mindre än idealisk. Med rätt planering, det mesta av detta kan övervinnas.

Korrugerad sidospår ger inte en stor källa till isolering. Även om det kommer att avleda värme, kan det bli en olägenhet under blåsiga, mörk, eller kallt väder. För att bekämpa detta, bör ordentlig isolering användas i konstruktionen innan väggarna hängs. Använda en isolerande täta eller spray skum i mellan aluminiumplåtar kommer också bidra till att göra detta mindre av en huvudvärk.

Om du har en äldre hem som inte är jordad, är aluminium korrugerad sidospår inte ett bra val, om du inte är villig att sätta i arbetet med att jorda struktur.

Även om det är en mer grön byggmaterial, fortfarande kräver en hel del energi att tillverka. För dem som kommer till extrema längder för att hålla deras konstruktion grönt, kan detta inte vara det bästa alternativet. Om du räknar med att strukturen finnas kvar under mycket lång tid, kan det vara värt den extra energiförbrukning.

Korrugerad aluminium också vanligt förekommande används för takmaterial. Om du kommer att gå igenom den tid och kostnad för att lägga detta som ytterväggar, skulle det vara värt energin att titta in på takläggning alternativ också.