bästa ställena att köpa billiga konstgjorda blommor

Billiga konstgjorda blommor

Titta För försäljning

leverantörerna i grossistledet

Det finns många källor för billiga konstgjorda blommor inklusive både detaljhandeln och grossistförsäljning.

Konstgjorda blommor är i olika kvaliteter, och kvalitet har en stor inverkan på priset. Du bör överväga vad du planerar att göra med blommor du köper och överväga den kvalitet du vill ha för det projektet. De kvalitet blommor högre är oftast också högre priser, men de är mer levande och kommer att hålla sin färg och form längre.

Billigare blommor finns så billigt som en dollar ett gäng på platser som Dollar Tree, Dollar General, Everythings en dollar och liknande butiker. Mest varje stad har en eller flera av dessa butiker. WalMart bär ett urval av konstgjorda blommor också, plus andra blommor förnödenheter såsom skum, krans baser, stam band och blomstertrådar. Generellt sett blommorna från dessa källor är av sämre kvalitet också och kanske inte ser så verklighetstroget som blommor köpt från några av dessa andra källor. Du kan också i allmänhet hitta rabatt blommor på lokala loppmarknader och tag försäljning. Många gånger kan du plocka upp ett färdigt arrangemang av dessa helgen säljare på ett mycket blygsamt pris.

Om du vill ha ett stort urval av konstgjorda blommor i olika kvaliteter och färger, skulle förslaget vara hobby och hantverk butiker som Michaels, Hobby Lobby och JoAnn tyg och hantverk butiker. Sina blommor är mer levande och de har ett enormt utbud. Michaels och Hobby Lobby har stora blommor avdelningar med flera färgvariationer och stilar. Några av dessa butiker har också tropiska sorter och speciella sektioner för bröllopdesigner. Ett annat plus för dessa butiker är de har oftast en säljare som är skicklig i blommönster för att guida dig med ditt köp. Vissa butiker erbjuder även tjänsten där de kommer att göra rosetter eller arrangemang gratis eller en liten avgift om du köper varor från dem.

Om du bor i ett storstadsområde du troligtvis kommer att få blommor grossister leverantörer. Dessa kommer att listas i Gula Sidorna telefonkatalogen. Ring först för att se om du kan köpa från dem eller om det behövs en detaljhandel köpman certifikat. Dessa butiker är enorma och bära allt som professionella florister och blomster designers använder på ett grossistpris och kan köpas i stora partier. Du kan behöva göra en lägsta inköps också att få rabatt.

Floral Supply Syndicate är en bra postorder källa för billiga konstgjorda blommor per post. De har en vacker katalog som trycks årligen och en webbplats. De är i första hand en grossist källa så du måste uppfylla deras krav för att erhålla en katalog. Detta är så enkelt som att få en lokal skatt licens eller detaljhandel köpman certifikat.

Kontrollera alltid din lokala gula sidorna för källor inom blommor eller blomsterhandlare för andra källor. Du kommer att finna att köpa konstgjorda blommor från en florist kan vara ganska dyrt men.