bästa ställena att lägga dekorativa fönsterfilm

Olika typer av dekorativa fönsterfilm

Placera Användbara fönster clings

Rent dekorativa fönsterfilm Placering

Oavsett om det är vinter, våren eller hösten dekorativa fönsterfilm kan komma i alla former och storlekar för någon tid av året och någon semester kan tänka sig. Det fina dekorativa fönsterfilm (eller fönster klamra som de ofta kallas) är de accentuera utsidan av hemmet, inte skadar någon yta du placerar dem på och de är billiga eftersom de även kan köpas på rabatt och dollar lågprisbutiker året runt.

Varje husägare tycker hängande fönsterfilm eller klänger av många skäl. Vanligtvis de helt enkelt bara vill dekorera för semester som jul, påsk och den fjärde juli, men några dekorativa fönsterfilm har olika möjligheter. Solar fönster toning är en sådan typ av fönsterfilm som har ett dubbelt syfte eftersom det minskar mängden ljus låt i ditt hem. Isolerande fönsterfilm är en annan typ av dekorativa fönsterfilm som minskar dina uppvärmningskostnader genom att reflektera ljus bort från hemmet. Verkligen dekorativa clings har inga andra än att försköna hem för många säsonger framöver speciella egenskaper. Oavsett vilken stil av dekorativ fönsterfilm du väljer du fortfarande måste bestämma de bästa platserna för att sätta dem.

Till skillnad från sin semester motsvarigheter, klamrar sig fast fönster som diffust ljus minska din uppvärmning och luftkonditionering räkningar och lägga privatliv till hemmet är inte billigt. Du kanske inte att ha råd att täcka varenda fönster i huset och, om så är fallet, måste du välja vilka fönster är mer i behov av fönsterfilm.

Om ditt hem är på en cirkulär enhet, till exempel, och på baksidan av huset står inför ett skogsområde, skulle då placera klänger i ryggen vara ett slöseri med tid och pengar. Den primära område att installera dessa typer av fönster clings skulle vara i stora burspråk där ljuset ständigt strömmar igenom. Om däremot är sekretess ditt mål då framsidan av huset, skulle barnens sovrum och ditt sovrum vara bra val för att placera fönster clings. Integritet klänger finns i två typer: tonade (som liknar bil nyans) och frostat.

Dekorativa clings kan köpas på en dollar rabatt butik. Du kan skapa en glad jul scen med Santa och Fru Sats, gör en spöklik scen för Halloween använda huvudlösa skicklig ryttare och spöken eller visa en älskad de är på väg att välkomnas till en födelsedagsfest. Dessa clings är lämpliga för alla fönster i hemmet, men det bästa stället att sätta dem i de främre fönstren. Detta läge tillåter människor som passerar genom en möjlighet att se och beundra clings. Om du har barn, kan de njuta av att ha sina egna fönster clings att leka med att använda sin fantasi för att skapa speciella scener eller motiv på sina fönster.