bästa typerna av glas för frameable vägg gobelänger

Tonat glas

Härdat glas

Om du har några attraktiva vägg gobelänger som du vill visa i ditt hem, då måste du skydda dem ordentligt genom att tillsätta glasrutor. Dessa bitar av glas så att gästerna kan se verk medan de hänger på väggen, men begränsa mängden smuts och damm som kan sätta sig på väggen gobelänger. Lägga till en vardaglig glasruta framför varje väv skyddar det lite, men det finns specialiserade typer av glas som kan hjälpa dig mer.

Liksom skador från damm och smuts, vägg gobelänger kan också åstadkommas genom ljuset. Detta kan innebära att färgerna i bilden bleknar med tiden. Det bästa sättet att lösa detta är att använda tonade glas för att förhindra allt ljus, och i synnerhet UV-ljus, från att nå gobelänger.

Härdat glas är en bra idé om du har för avsikt att hänga dina vägg gobelänger i ett område med massor av familjen och gäst trafik. Härdat glas är starkare än vanligt glas, och detta kommer att skydda gobelänger från skador orsakade av en oavsiktlig brytning av glaset. Denna typ av glas måste vara särskilt blåses till önskad storlek, så detta kommer att göra det dyrare än vanliga glasrutor.