bästa ytor för en gel färgborttagningsmedel

Gel färgborttagningsmedel används bäst på specifika ytor. Dess tillämpning, användning och pris skiljer sig från andra former av färgborttagning.

Gel färgborttagnings är en mycket tjock substans och är antingen klar eller vit. På grund av sin struktur är det klamrar sig fast vid en yta bättre än en flytande strippa. Det är lättare att använda och mindre arbetskrävande än slipning en yta som du behöver remsa av färg eller lack.

Om du vill tömma en vertikal yta som inte kan tas bort på utsidan eller att lägga horisontellt, sedan gel strippa kan vara det bästa valet för dig. Denna typ av stripper klamrar sig fast vid en vertikal yta och fungerar inte lika lätt som en vätska. Man kan hålla den i en plats för en längre tidsperiod så att den kan tränga in och göra sitt jobb.

Gel är också bra om du arbetar med snidade eller präglat trä. Den strippa suger in små områden och sprickor för att ta bort all färg relativt lätt. Till exempel en snidad eldstad mantel eller dörrar med en hel del trim skulle vara den perfekta användning av denna produkt.

En annan god användning för denna produkt är på bitar du stripp som har en mycket tung uppbyggnad av färg. Gelen kommer att stanna våt längre än flytande strippa och detta gör det möjligt att dra igenom flera lager av färg. Du kan testa området för att se om du ser trä ännu och om inte, bara sätta på en annan bit av stripper ovanpå den gamla.