båtdäck reparation: hur man refinish ett båtdäck

Steg 1: Köp Material för Refinishing ett båtdäck

Steg 2: Applicera Wood Stripper

Steg 3: Sand båtdäck Surface

Steg 4: Applicera Wood Stain till Båtdäck Surface

Steg 5: Applicera Lack till båtdäck Surface

Ett däck reparation involverar lackering av ett båtdäck är ett projekt som kan hanteras av de flesta någon gör-det-självare. Reparationslackering ett båtdäck är liknande i processen att reparationslackering en uteplats däck. Allt du behöver bara är några verktyg och material för att utföra uppgiften att lackering dig båtdäck. Många av de saker som behövs för att refinish ett båtdäck kan hittas i hela ditt hem.

Från ett hem förbättring center eller järnaffär måste du köpa de varor som behövs för att refinish båtens däck. Träet strippa som du köper bör vara av en typ som är säker att använda på alla typer av trä och producera lite att veta giftiga gaser eller andra biverkningar genom dess användning.

Applicera trä strippa till båtdäck enligt anvisningarna på förpackningen. Den strippa kan appliceras med en pensel (använd en annan pensel när du använder fläcken och lack rockar).

Eftersom trä strippa tillämpas, ta en färgskrapa och försiktigt skrapa färgrester och material som bubblar upp. Färgen eller bets kommer skrapa upp som en slammaterialet så se till att ha gott om trasor i närheten och en hink att kasta avfall. Du kanske också vill använda handskar vid tillämpningen av trä strippa och skrapa färgrester från däck båten.

Ta sandpapper och slipa ytan av båtdäcket efter att du har städat upp allt slammaterialet från ytan. Du kommer att behöva sand några ojämna eller grova delar av båtdäck för att göra det smidigt och redo för applicering av bets och lack tätningsmedel.

Applicera bets till båtdäck ytan med en pensel. Använd jämna slag vid tillämpning fläcken för att eliminera ojämna eller fula penseldrag. Du kan använda en trasa för att också tillämpa fläcken om du vill eller att torka upp eventuellt överskott fläck kvar från användning av penseln.

Låt fläcken torka helt och röra upp och områden som missat under dess tillämpning. När torr, applicera ett skikt eller två av lack för att täta fläcken och ge skydd för din båtdäck. Var noga med att välja en lack som är vattentätt och tåla påfrestningarna av att vara på vattnet och utsätts för direkt solljus under längre tidsperioder. Ibland måste du Refinish båtdäcket för att hålla den från att slå sig eller skadas.