bygga din egen barn himmelsäng

Ja, kan du bygga din egen barn himmelsäng, med bara några grundläggande instruktioner.

Steg 1: Skapa fyra skivor

Såg 2×8-tums skivor i ett par av 28-tums skivor, och ett annat par av 55 ½-tums skivor.

Steg 2: Anslut din styrelser

Med hjälp av 1 och 1/2 tums däck skruvar, koppla ihop de två 55 1/2 tums skivor till paret av 28-tums skivor. Detta är den del där du skapar sängens ram. På utsidan, men är där längre styrelser ska placeras.

Steg 3: Sand kanter

Ta din sandpapper och tillämpa detta på barn sängens ramkanterna.

Steg 4: Saw 2×4-tums skivor

Nu är det dags att dela din 2×4-tums skivor i en kvartett av 28-tums plankor och sedan fästa dem på ramen med skruvar. Gör detta genom att skruva dem direkt i baksidan av 28-tums skivor för att skapa ramens huvud och fot. Därefter fästs med skruvar de två återstående 28-tums skivor på ett sådant sätt att det finns 18 inches mellan dem. Var noga med dessa styrelser är i jämnhöjd med ramen botten. Om du vill hålla skruvhålen blir synlig genom att borra ett hål stort nog för att passa en 3/8-tums träplugg. När dessa stöd är säkrade, sätta pluggar i att ge sken av att vara klar, och tillämpa trä filler att dölja brister.

Steg 5: Top Av Frame

Sätt de tre 2×4 fot paneler från ena änden till den andra, eller lägga ner 4×4 fot plywood bit ovanpå ramen. Använd 1/2-tums tjock plywood, som du kan vila ovanpå din 2×4-tums ombord. Fäst plywood till 2×4-tums skivor med hjälp av skruvar, och göra detta avsnitt inifrån, vilket lämnar inga skruvhål.

Steg 6: Form benen

Du kan bilda sängben med din 2×4-tums skivor. Var och en av dessa ben bör vara 27 3/4 inches lång, med två 20 ½ inches lång. Jämna dessa ben genom slipning dem.

Steg 7: Sätt benen Bed

Benen kan nu kopplas till barn sängens ytterhörn, med den längsta två vid sängens huvud och fäster vid foten mindre två. Än en gång, pluggar använda trä för att dölja skruvarna.

Steg 8: Klipp Tre Boards

Skär tre brädor efter mätning de två benen “insida så att de också matcha denna mätning. Den slutliga längden bör vara 31 7/7-inches lång. Efter slipning, skruva in dem i sängens huvud och fot, och gömma med träpluggar skruvskallarna. En längd av 2 1/4 inches ner från toppen tulta sängens framben är tillräcklig för första huvudet styrelsen, medan den andra huvudet styrelsen ner från toppen bör mäta 8 1/4 inches. Anslutningen av fot ombord bör vara sådan att det sitter ungefär en tum under till övre delar av småbarn sängens bakben. Skruvar kan sedan döljas med användning av träpluggar.

Steg 9: Stain Bed

Slutligen använder fläck för att avsluta sängen, och när du har gjort det, lägga till en polyuretan päls. Efter det, placera en madrass för att passa ett barns säng, inuti den färdiga produkten.