bygga en boccia boll domstol i din trädgård

Steg 1: Avgöra domstolen Storlek

Steg 2: Rengör och nivå mark

Steg 3: Förbered Wood

Steg 4: Konstruera Perimeter

Steg 5: lägga grunden

Steg 6: sätta ihop allt

Att bygga en boccia boll domstol i din trädgård är en bra idé om du letar efter en skicklig men icke-ansträngande reträtt. Denna uråldriga spel liknar pool eller bowling och är populär i Frankrike och Italien. Bortsett från en lämplig boccia bollplan, kommer du bara behöver boccia bollar att starta spelet. Du kan dock shoppa området med ytterligare belysning, poäng torn eller ens dricka innehavare!

Storleken på din domstol kommer att bero på storleken på din gräsmatta. Helst längden varierar från 76 till 100 fot och bredd från 10 till 13 fot men bakgård domstolar är vanligtvis 60 fot från 12 fot. Kom ihåg att Spocking / Utslagning övertrampslinjen kommer att vara 10 fot från en ände och den Pekar övertrampslinjen är 6 fot från den andra änden. Det kommer även att finnas en markering i mitten av spelplanen.

Ta bort alla stenar, växter eller hinder inom domstolsområdet. Nu använda en torvskärare för att avlägsna åtminstone 3 till 5 inches av marken. Om en torvskärare är tillgänglig kan du använda en spade. Rake hela området efter avlägsnande av jord. Nivellera marken väl så att den är helt platt eftersom även den minsta vinkel kan orsaka bollen riktning för att förändra. Markera domstol omkrets med en krita.

Skär två av sex träplankor i enlighet med storleken av omkretsen. Om du inte är bekväm med att skära trä, ta specifikationerna till järnaffären. Måla trä vit eller någon önskad färg som kan komplimang utsidan av ditt hus.

Nu fästa virke med hjälp av träskruv och bygga ramen. Använd trälim för att konstruera en kraftigare ram och L-formade metallfästelement för hörnen.

Detta är ett viktigt steg eftersom detta kommer att bestämma grunden för din domstol. Från järnaffär få fint aggregat stendamm. Sprid ut stendamm på domstolen och med hjälp av en komprimator nivå denna yta ut. Låt denna yta vara 5 inches tjock. En del människor föredrar att använda 2-3 inches av bergkross toppat med 2-3 ytterligare inches av granit. Fördelen med att använda fint damm är att det inte kommer att lösa efter en viss tid och därför kan du undvika sprickor i din boccia domstol. I vilket fall som helst komprimera området väl.

Den slutliga beläggningen kommer att ske med hjälp av Oyster skalmjöl. Låt den här pälsen vara 1-2 inches tjock och platta till den med hjälp av en kratta. Du kan använda lera som en rock men lera tenderar att spricka utan korrekt underhåll. Placera nu träram på domstolen fast. Veden ska vara över fundamentskikten. Så småningom markera spock, centrum och pekar linjer som tidigare nämnts med krita, vit färg eller sprayfärg.