bygga en boll grop för dina barns lekplats

Steg 1 – Bygg staket

Steg 2 – Skydda Fence

Steg 3 – Gör en boll Carpet

Steg 4 – Stäng Dome

Steg 5 – Fyll området

Att bygga en boll grop för dina lekplats kanske inte är det billigaste projektet, men det kommer definitivt vara en av de roligaste! Beroende på storleken du bygger din bollhav, kan det också vara en relaxavdelning för dig. Låt ditt inre barn och fantasi komma ut och stoppa att spendera tid att köra barnen till närmaste nöjespark eftersom de aldrig kommer att vilja lämna huset igen.

Du kommer att bygga ett staket för att hålla i färgade bollar. Använd cirkeln att såga ved i rektanglar som mäter 8×2 inches. Skär 21 rektanglar totalt. Du och dina barn kan välja att måla trä men du vill. Skär mindre rektangulära bitar av trä mäter 2½x1 tum. Dessa bitar kommer att ansluta sig längre plankor.

Nu börja bygga stängslet. Bildar en kvadrat med de största plankor, placera 5 av dem vertikalt sida vid sida. Nail två av plankorna ihop genom att placera en av de mindre bitar av trä horisontellt över dem, sätta en tum i. Har så för resten av plankorna. Detta kommer att vara på baksidan av bollhav.

Upprepa processen för att gå med 8 långa plankor tillsammans för en av sidorna och ytterligare 8 plankor för den andra sidan. Fästa de 3 väggar för att göra en kub-formad område med en öppen sida för ingången och en öppen topp. Använd kortare spikar, så att de inte sticker ut i skogen.

Klistra in inlägget stoppning för att var och en av de inre styckena av trä från toppen till botten. Låt inte någon utsatt trä utan detta skydd. Även de små rektangulära bitar av trä du använde för att ansluta sig till staket måste täckas med stoppning.

För att undvika olyckor medan barnen spelar inne i bollhav, kommer du att göra en matta av färgade bollar, som kommer att fungera som golv. Limma de färgade bollarna horisontellt tills de passar perfekt i bollhav området. På så sätt kommer dina barn alltid ligga över de färgade bollarna istället för trottoaren. Du kan också installera ett mjukt underlag, såsom en matta innan du placerar bollen golv.

Nätet kommer att skapa taket och täcka entré. Spika kanterna hos nätet till toppen av stängslet så att det ger pjäsen plats en kupolform. Nätet bör också spikas på sidorna av entrén. Skär en båge i nätet tillräckligt stor för barnen att passa igenom.

Ha kul medan du fyller bollen depån, kasta de färgade bollarna inuti. Tänk på att inte överfylla kapseln, och lämna plats så att dina barn kan röra sig. Nu, dina barn är redo att ha roligt i denna bollhav.