bygga en grön hund hus

Att bygga en grön hund hus kan gynna inte bara du och din hund. Det kan gynna miljön också. De flesta material som används vid framställning av traditionella hund hus har ofta komponenter som kan vara skadliga för både miljön och din hund. Gröna hund hus, dock endast använda material som är naturligt och som du kan vara säker på är säkra för din älskade husdjur.

En grön hund hus är relativt lätt att bygga. Du behöver inte vara expert byggare att framgångsrikt bygga en bekväm och säker bostad för din älskvärda husdjur.

Steg 1 – Skapa basen av Dog House

Använda gammalt trä pall eller något trä klipp som du kan hitta, bildar basen av hunden huset. Du kan spika ihop några bitar av trä rester och forma dem efter önskad storlek och form. Om trä klipp inte är tillgängliga, kan du finna hållbara återvunna plastmaterial och använda dem som bas.

Steg 2 – Fäst Väggar av Dog House

Nail några bitar av virke till basen för att fungera som väggar. Du kan använda röd ceder eller komposit timmer. Dessa material inte avger kemikalier som kan vara skadliga för ditt husdjur på något sätt. Längden av virke kan bero på hur högt du vill att hunden huset för att vara.

Steg 3 – lägga golvet

Lay brickor på basen av strukturen för att tjäna som ett golv. Tegel är stora golvmaterial för hund hus. De kan hjälpa till att hålla ditt husdjur boning varm på vintern och svalt på sommaren, och därmed säkerställa bekvämligheten av djuret hela säsonger.

Steg 4 – Bygg taket

Pre-konstruera taket innan det ovanpå hunden huset. Detta kommer att göra jobbet för att installera taket mycket enklare. Taket kan vara gjord av trä, också, eller så kan du använda asfalt bältros som har kvar från en tidigare hem-förbättring jobb. Du kan också använda gamla däck i ditt garage eller så kan du få tag på miljövänliga skaka takpannor. Dessa kommer att göra bra takmaterial för grön hund hus. Taket kan formas som du vill.

Steg 5 – Sätt fast tak

Borra hål på sidorna av pre-konstruerade tak och koppla den till kroppen av hunden huset. Använda naglarna och hammare för att göra fäst robust.

Steg 6 – Fäst vatten spouts

Borra hål längs områden där du vill att vattnet sprutar ska placeras. För vatten pipar kan bambu användas. Vatten pipar kan vara en valfri funktion för din hund hus men det kan säkert lägga bekvämlighet för din hund särskilt under regnperioden.

Steg 7 – Applicera Paint

Måla hunden huset med vilken färg du vill med låg VOC (flyktiga organiska ämnen) färg. Låg VOC färg innehåller lägre halter av föroreningar och avger mindre lukt. Dessutom kan det ge hunden huset bättre motståndskraftig mot mögel.

Det finns många andra gröna material som du kan använda för att bygga en grön hund hus. Det finns de inhemska växter, lera, och många andra naturmaterial. Det bästa om att bygga grönt är att du inte bara hjälpa miljön i din egen lilla sätt, du har även möjlighet att spara mycket från kostnader.