bygga en i-vägg mudroom skåp

Steg 1 – Förbered

Steg 2 – Skär Sheetrock

Steg 3 – Side och Back Hyllor

Steg 4 – bygga hyllor

Steg 5 – Avsluta

En mudroom skåp är något som vanligtvis används på platser som har strängare vintrar och blåsiga fall. Dessa rum används som mellanhänder mellan utomhus och ditt hem. Lägga skåp till dessa rum kan bidra till att förebygga stora mässar och hålla din mudroom ser och känner sig mer organiserad. I vägg hyllor är perfekta för dessa typer av rum, eftersom de kommer att hjälpa till att hålla området öppet och lätt att gå igenom.

Det första som du behöver göra är överväga dina väggreglar. Du behöver veta om de är byggda på 24 tum eller 16 tum centra. Du bör också veta hur ledningarna fungerar. De flesta mudrooms inte har ledningar, men om de gör du bör veta om dem. Se till att du har alla de dubbar placerade innan du börjar.

Börja med att få sheetrock skära bort mellan reglarna. Få en sticksåg och se till att du skär mellan loppet av reglarna. Du kommer att behöva skära kanten av din 2×4. Se till att det är upprätt som du gör detta. Stopp på höjden som du vill ha ditt hyllutrymme på. Du gör detta går i båda riktningarna.

Du kommer att behöva för att få sidan och baksidan av hyllorna tillsammans. Ert stöd bör bestå av plywood som är ungefär en halv av en tum. Sidorna bör vara din 1×4 timmer. Se till att din plywood är samma storlek som öppningen. Få dina 1x4s kapas till samma bredd och få plywood fäst kanterna med dina flathead träskruvar. Få två vertikala bitar för att passa in med de horisontella.

Få en pre-made lådan skjuts in i öppningen och fäst vid 2×4 dubbar. Du kommer nu att vara redo att bygga hyllorna. Du kommer att finna att det enklaste sättet att göra detta är att få bitar av spår placerad på den vertikala delen. Därifrån kan du få hyllorna skär hur du vill att de ska vara. De kommer då att vara redo att släppas ut på konsolerna.

Du kommer att kunna avsluta detta projekt med några form. Detta ser kommer att bidra till att ge hyllorna ett färdigt utseende. Däremot behöver du inte göra detta eftersom det är i en mudroom. Dessa typer av rum vanligtvis inte vara så estetiskt tilltalande som resten av huset. Dock kanske du vill måla dem. Du måste vara säker på att dessa hyllor är lätt att rengöra, eftersom detta område tenderar att bli smutsig. Om du väljer att måla dem, använda en förlåtande färg. White normalt kommer att vara länge i dessa typer av rum.