bygga en köksö i fyra enkla steg

Steg 1 – Samla dina Material

Steg 2 – Säker Vanities Tillsammans

Steg 3 – Fäst Board

Steg 4 – Lägg Bänkskiva

För 15 år, arbetade Dave Donovan som en elektriker för University of Pennsylvania, där han specialiserade sig på elinstallationer, felsökning, underhåll och reparation i både bostäder och industriella miljöer. År 2005 Dave gjort övergången från att arbeta på elektriska system och hem saneringsprojekt att skriva om dem.

När jag köpte mitt hem för några år sedan fanns det ett par saker som jag genast visste att jag skulle bli tvungen att fokusera på. Man var avsaknaden av garderobsutrymme, och den andra var bristen på köksbänken utrymme. Garderoben space löstes snabbt, men köksbänken frågan var lite svårare att hantera. Eftersom köket sidiga upp till matsalen, det fanns inget sätt jag skulle kunna utvidga räknarna ut. Så tänkte jag att det var dags för en köksö.

Köksöar, om du har besökt hem förbättring butik som helst nyligen, kan kosta en hel del pengar. Men om allt du letar efter några extra disk utrymme med lite extra förvaring under, så här är ett enkelt sätt att bygga din egen köksö på bara fyra enkla steg.

Det första du måste göra är huvudet till din lokala hem förbättring leverans butik att plocka upp objekt på din materiallista. När du är där, mäta längden på badrums fåfänglighet när de placeras sida vid sida. Du kan köpa färdiga bänkskivor. Välj den du gillar och har de yrkesverksamma i butiken klippa den till dina mått.

När du är redo att montera, linje fåfänglighet upp sida vid sida först. Använd träskruv för att säkra båda fåfänglighet tillsammans. Du kommer att vilja skruva fast dem i på insidan, se till att skruvarna sjunka ner i de tjockaste områdena i andra fåfänga. Detta kommer att bidra till att säkra dem bättre och förhindra skarpa skruvar kommer in i lagringsutrymmet där de kan skära någon.

Mäta den totala längden och bredden på baksidan av hela enheten. Klipp din ryggstöd till dessa dimensioner. behövs detta stycke för att ge din köksö med ett polerat utseende, så det ser inte ut som två fåfänglighet fästa vid varandra. Du kan använda beadboard, faux trä ombord, eller vad typ du vill. När du har det tillskuret, flytande Nails att limma fast den på baksidan av köksön. Använd sedan efterbehandling naglar runt omkretsen för att hålla den på plats.

Slutligen använder Flytande spikar för att fästa bänkskivan till toppen av köksön. Låt den torka helt i ca 24 timmar, och det är allt som finns till den!

Du kan använda din fantasi och anpassa din köksö genom att ersätta bänkskivan med en pre-cut längd av plywood toppad med kök kakel i ditt val, eller så kan du lägga till hjul för att ge ön några manövrerbarhet. När du bygger din egen, de val är oändliga.