bygga en leksak arrangör för sovrummet

Steg 1: Rengöring Out

Steg 2: Mätning för Toy Organizer

Steg 3: vedhuggning

Steg 4: Montering av Toy Organizer

Steg 5: Färdigställande

Om ditt barns rum ser ut som om det var bara drabbats av en tornado, kommer en leksak arrangör hjälpa innehålla galenskap. Medan en vanlig leksak bröstet kommer att göra som en plats att dumpa leksaker, betyder inte lära hur man organiserar leksaker för enkla retrieval.This artikeln visar hur man bygger en leksak arrangör snabbt och billigt.

Innan man kan avgöra storleken på leksaken arrangören eller hur många fack du behöver du måste städa huset först. För att upprätthålla organisation måste du ge bort eller sätta i soporna dessa leksaker som är trasiga eller aldrig spelat med. Ta bort röran innebär att du kan börja om på nytt med en ren skiffer.

Bestäm var du vill leksaken arrangören att gå och hur stor du behöver det att baseras på mängden leksaker kvar i rummet. Möjliggöra framtida leksak tillväxt under de kommande månaderna. Du vill leksaken arrangören att vara tillgänglig för barnen så att höjden av det bör bestämmas av storleken på den högsta barn som kommer att använda den. Detta är också ett bra sätt att förhindra yngre barn från att leka med leksaker du kanske inte vill att de ska ha tillgång till.

På bit plywood åtgärd ut två gavlar som är både samma höjd och bredd sedan klippa ut dem. Använda måttband igen och mäta 2 inches från överkanten på varje ändstycke. och 2 inches in från varje sida. Känn dig fri att ansluta ledningarna för en bättre visuell. Nu, göra en markering var 6 eller 8 inches på streck längs kanterna. Använd borr och göra ett hål i var och en av dessa märken. Mät upp längden på leksaken arrangören och skär styrstavarna för att matcha.

Börja med en plywood sida genom att lägga den platt på golvet. Ta en av styrstavarna och placera den över ett av hålen. Nästa använder gummiklubba för att hamra träpinne staven på plats. Eftersom hålet är bara ungefär samma storlek runt som träpinne rod det bör vara en tight passform. Fortsätta pacing pluggstänger i denna sida av leksaken organisatör. När du är klar med en sida plats återstående sida på golvet, vänd den du precis avslutat över och rada upp styrstavarna. Hammer dessa på plats också. Du får inte göra leksaken arrangören upprätt. Vid denna tidpunkt kan du lägga till trälim till där styrstavarna är placerade.

Med leksaken arrangören byggde du kan nu sand enheten ner och måla den. Lägg facken och du är klar.