bygga en louvered staket

Del ett: Post Installation

Steg 1 – Lay Fence Perimeter

Steg 2 – Mark Post Positioner

Steg 3 – Fäst inlägg

Steg 4 – Låt Betong till SE T

Del två: Konstruera Fence

Steg 1 – Skapa Frame

Steg två – Cut Miter Joint

Steg 3 – Bygg ramar

Steg 4 – Cut luftventiler

Steg 5 – Place Miter Joint

Steg 6 – Ställ luftventiler

Steg 7 – Säkra paneler

För dem som vill ha en integritet staket med en modern touch, är louvered staket ett utmärkt alternativ till den traditionella bordade utseende, erbjuder en modern kant och en sofistikerad design.

Louvered staket lutar så att de erbjuder väsentlig integritet och miljö buffring samtidigt tillåta luft att passera igenom. Var noga med att välja hög kvalitet trä när man bygger en louvered staket eftersom denna typ av stängsel är särskilt utsatta för skevhet och strukturella skador. Ceder, redwood och cypress används i allmänhet på grund av deras höga motståndskraft mot skevhet och fukt-inducerad röta. Men om det är möjligt, är tryckimpregnerat virke bästa valet för denna design som den ger maximal röta motstånd samt inbyggd skadedjur skydd. Priming och målning före och efter installation är också en viktig förebyggande åtgärd som bidrar till en längre övergripande livslängden på din timmer.

Var noga med att utrusta dig med rätt verktyg, och vidta lämpliga mätningar innan du försöker bygga denna typ av stängsel själv. Följande artikel beskriver de verktyg du behöver och de åtgärder som du bör vidta för att korrekt bygga en louvered staket så att du kan njuta av din hem i lugn ensamhet.

Kartlägga vad som kommer att vara det område av din louvered privatliv staket. Kör 2-fot insats i marken vid den angivna startpunkten. Knyt den tunga strängen till posten och gå önskad längd av stängslet. Stanna vid hörnen för att driva en annan insats, linda strängen och fortsätta att lägga ut omkretsen av stängslet på detta sätt.

Köra en påle i marken överallt en staketstolpe behöver installeras. De bör alltid hållas inom 8 fot från varandra, Mät noga för att säkerställa korrekt konstruktion.

Gräva stolphålen för att vara 24 inches djupt. Blanda betong och använda åtminstone en påse per tjänst. Placera och säkra tjänster, med hjälp av en snickare nivå på varje inlägg för att vara säker på att den är balanserad.

Tillfälligt säkra en 2×4 till stolparna och vid en påle i marken för att hålla dem stilla tills gjutningen. När betongen härdat avlägsnas stöden håller stolparna.

Ställ stängslet på bordet såg vid 4 11/16 inches. Se till att du skär med träets ådring och skär tillräckligt 1×6 virkesbitar för att skapa ramarna för lamell paneler.

Ställ den elektriska geringssåg vid en 45-graders vinkel. Skär en av de bitar som du använde i föregående steg på en 45-graders vinkel från hörnet ut. Triangeln som är kvar kommer att vara din mitra gemensamt.

Mäta utrymmet mellan varje inlägg och skär de övre och undre stycken för ramen till denna längd. Om exempelvis utrymmet mellan stolparna mäter 8 fot, skär de övre och nedre delar för att vara 8 fot lång.

Skär lameller från resten av din 1×6 timmer. Dessa bitar måste vara 5 1/2 inches kortare än stolparna, alltså om posten är 96 inches över marken, som innebär att längden på jalusierna måste vara 90 1/2 inches. Se till att sidorna för rammaterialet i Steg 1 är samma längd som lamellerna.

Placera mitre joint som klipptes i Steg 2 platt på botten av ramen och mot en av sidorna. Placera den första spjället mot triangeln och säkra den genom de övre och nedre bitar med en 1/4-tums däck skruvar, ta bort förbandet.

Placera 1x2x8 virke på sin kant och luta den mot säkrade spjället som en distans. Ställa in en annan lamell mot den och säkra den genom bottenstycket med en 1/4-tums däck skruvar. Upprepa denna process tills panelerna är klar. Paneler bör inte överstiga 8 fot i längd.

Placera en 4-x4x4-tums block vid basen av stolparna för lamell panelerna att vila på. Säkra plattorna till stolparna genom ramen med en 1/4-tums däck skruvar.