bygga en önskebrunn i fyra steg

Steg 1 – Cutting Lumber

Steg 2 – Montering av Base

Steg 3 – Lägga stöden & Brace

Steg 4 – The Roof

Tillsätt lite magi till den din trädgård genom att bygga din egen trä önskebrunn. Att bygga önskar brunnar kan vara en ganska enkel process eftersom du inte behöver gräva ett djupt hål i din trädgård. Denna typ av struktur kan också enkelt tömmas och förflyttas.

Följande steg kommer att instruera dig om hur man bygger en önskebrunn, helt enkelt bestämma hur stor du vill att din väl vara.

Den färdiga önskebrunn kommer att mäta ungefär 18-inches tall.

Börja med landskapet virke genom att mäta 8-tums långa sektioner på utsidan på 22½ graders vinkel för basen. Skär 10-fot långa tall i halv mätt 1 ¾-inches från centrum. Spänner över vid en 22½ graders vinkel för de upprättstående stöden.

Skär de återstående 2×4 furubräder till 4 bitar, vardera 15-inches lång med en 22½ graders vinkel för stärkande. Klipp ut 2 stycken uppmätta 12½-inches vardera på en 22½ graders vinkel. Klipp 2 bitar för att mäta 18-inches i längd.

Slutligen, skär på 7/16-tums plywood eller OSB Panelen i halv.

Skapa din första skikt av basen buy ansluter den skurna liggande timmer, applicering av trälim runt toppen. Börja ett andra skikt, med början den i mitten av den första basen så lagren är inte allt perfekt rakt upp och ner.

Fortsätta att bygga lager och lägga lim tills önskebrunn är 6 lager hög.

Använd 10 fot. 2×4 brädor du halveras. Placera en av halvorna inuti brunnen med vinklade uppåt. Skruva fast stöd till de första, tredje och femte skikten. Upprepa med den andra halvan av stöden.

Därefter skapa taket hängslen genom att skruva en av de 15-tums bitar till varje sida av stöden. Använd 12 ½-tums bitar för att hålla emot utsidan av taket botten genom att skruva dem på längden på varje sida av stöden, etikettarkets dem med föregående stag. Skruva 18-tums bitar till framsidan, baksidan och överst i mitten av strukturen för att stödja taket.

Med taket stödstruktur monteras, kan du nu skapa taket. Spika plywood eller OSB panelen till taket stödsektionen. Lägg bältros till taket för att avsluta denna del av projektet.