bygga en snygg våningssäng stege för barn

Steg 1 – Att mäta Bed

Steg 2 – Cutting stegpinnarna

Steg 3 – Kontrollera Ladder

Steg 4 – Såg en Arc

Steg 5 – Sand Ladder

Steg 6 – Nail Ladder

Du kan spara en hel del pengar att köpa bygga din egen våningssäng stege för ditt barns säng. Dessutom kan du bygga det på det sätt du vill och göra en att dina barn kommer att älska och vara säkra att använda. Följ de enkla stegen nedan för att bygga en stege för dina barns våningssängar.

Det första du behöver göra är att mäta avståndet mellan golvet och ovanpå våningssäng så att du vet hur lång din stege måste vara. Se till att du mäta det ordentligt-2 eller 3 gånger tills du är säker på att du har de rätta måtten för stegen. När du har virkesbitar, såg dem i enlighet med de mått du har.

Skär en tredje bit av virke i 5 stycken vardera på 1,5 fot. Dessa kommer att bli stegpinnar. Ta 2 större bitar du skär tidigare och skruva de 5 pinnar till dem, var 12 inches isär. Överstycket bör vara ännu med den övre inlägget av stegen.

När du har bitar av stegen på plats, kontrollera om våningssäng stege har rätt höjd när du ansluter den till den övre delen av våningssäng. Om du har mätt längden på rätt sätt, kommer du inte ha några problem nu, men om stegen måste vara kortare, kan du göra de rätta justeringarna nu. Om stegen är för kort bör du upprepa det första steget igen.

Eftersom du använder stege för bädd av dina barn säng, bör du se till att du tar bort ojämna kanter från de övre delarna. Använda sågen för att skära en båge vid den övre delen av sidorna av stegen.

Sand stegen ordentligt så att förbereda den för färgning och lackering. Rengör stegen från slipning och fläcka den med en säker produkt. Låt stegen att torka.

När torr, spika stegen till den övre delen av våningssäng, och se till att våningssäng stege vidrör marken så att den är stabil.