bygga en staketet

Steg 1 – Planera din Picket Fence

Steg 2 – lägga ut stängselstolpar och skenor

Steg 3 – gräva Post Hål

Steg 4 – Ställ stängselstolpar

Steg 5 – Förbered Rails och pålar

Steg 6 – Installera Pålar

Att bygga en staketet är givande. Det tar en hel del tid och ansträngning, men endast kräver grundläggande snickeri färdigheter.

Se till att kontrollera byggnormer för eventuella begränsningar på att bygga stängsel i ditt område. Du bör också avgöra om det krävs tillstånd för att bygga ditt stängsel. Din lokala tjänstemän kan hjälpa dig med denna process.

Se till att stängslet är på din egendom genom dubbelkontroll egendom linjer.

För detta projekt behöver du staketstolpar, betongblandning, en spade, grus, trä för rails, fästen, strejkvakter, naglar och måla eller bets.

Börja med att bestämma var slut och hörnstolpar kommer att ligga och markera platser med antingen 1×2 eller 2×2 insatser. Stretch linjer mellan insatserna. Sink slut inlägg och hitta var någon linje inlägg och grindstolpar kommer att placeras. Insats dessa platser.

Du bör ställa staketstolpar 24 till 30 inches i marken för maximal hållbarhet. End och hörnstolpar bör ställas djupare än linje inlägg. Gör hål större än stolpen så att du kan göra inlägg lod. Börja med dina slut och hörnstolpar. Ställ in den första stolpen och placera ytterligare linje inlägg 6 till 8 fot isär.

Ställ dina slut och hörnstolpar i betong för bästa prestanda. Linje inlägg kan ställas in i smuts om du inte räknar med tung användning av stängslet. Häll ca 2 inches av grus i första inlägget hål och se till att inlägget är lod i båda riktningarna. Fyll hålet med betong. och se till att packa ner. Ställ in nästa ände eller hörnstolpe på samma sätt. Se till de två kolonnerna är samma höjd genom sträckning av en linje mellan de två. För smuts fyllda inlägg göra samma sak med grus och sedan helt enkelt fylla med smuts.

Skär rälsen och mäta antalet pålar du kommer att använda. Du kan köpa färdiga pålar på din lokala maskinvara eller timmer butik. Antalet strejkvakter beror på hur långt ifrån varandra du vill att dina strejkvakter. När du har rälsen och pålar samlades, bets eller färg. När rälsen och pålar är färgade eller målade kan du börja hänga dina skenor. Fasteners är det enklaste sättet att hänga skenor. Se till att de är väderbeständig. Placera bottenskena om sex inches från marken. Den övre skenan kan placeras längs toppen av stolparna eller ner några inches.

För att montera strejkvakter på staketet, bestämma avståndet du vill mellan strejkvakter och skapa en distansbrädan med en knap spikade till ena änden som kommer att hänga på skenan medan fästa piket till stängslet. Strejkvakter kan spikas till sidorna av stolparna och skenorna. Ta dig tid att se till att strejkvakter är fyrkantiga.