bygga en stor fågelbur av trä

Steg 1 – Mätningar

Steg 2 – Typ av Cage

Steg 3 – Förberedelse av trä

Steg 4 – Gör Frame

Steg 5 – Lägg Wire

Steg 6 – Skapa en dörrkarm

Steg 7 – Dörren

Som en fågel älskare, kan du behöva bygga en stor fågelbur om du har en större fågel som sällskapsdjur eller flera mindre fåglar som delar en bur. Det fina med att göra buren själv är att du kan skapa den skräddarsydd för alla dina fåglar, som alla kommer att ha olika personligheter och föredrar olika aspekter av en bur mer än andra. Andra fördelar är att du kan anpassa den till det tillgängliga utrymmet i ditt hem och är billigare än att köpa en stor fågelbur i en butik.

Mätningarna av denna stora fågelbur kommer att vara 40-inches kvadrat. Din kommer att variera beroende på storleken på fågeln.

Innan byggnaden, besluta om stilen av stora fågelbur du vill, kommer den här artikeln visar dig hur man bygger en grundläggande bur.

Skär trä i meter långa längder, totalt behöver du 16 bit så att varje sida har en kvadrat med trä. Du kommer också att behöva skära två 40-tums fyrkantiga bitar av trä för basen och taket på buren. Innan bygga buren, se till att träet slipas och smidig.

Virket för stor fågel bur ska sammanfogas med spik av rostfritt stål som vissa andra metaller kommer att äventyra fåglarna. För det första, gå med trä som om du gjorde en trä bildram. Upprepa detta steg för att göra fyra ramar. För det andra, gå med trä tavelramar ihop till en kub form. För det tredje, säkra större trästycken till botten och toppen.

Med användning av tråd kommer att göra det möjligt för fåglarna att se ut ur buren. Tråden kommer att säkras till vardera sidan av ramen med hjälp av häftklamrar av rostfritt stål. Först skär tråd ark så att de är 40-inches torget och du har totalt fyra ark. För det andra, häfta ett ark av tråd till varje sida.

Dörren kommer att ha följande mått: 8 x 6 inches bred. För det första skapar en träram med samma tekniker som du gjorde att bygga ramen. För det andra skär en 8×6-tums hål ur nätet på höger sida av framsidan av buren. För det tredje, fast dörrkarmen på plats genom att spika den till buren på träram och häftning befintliga nät för att dörrkarmen av din stora fågelbur.

Bygga en annan mindre träram som passar inuti dörrkarmen. Därefter häfta kabeln som du tog bort på den inre ramen. Fäst sedan den inre ramen till den yttre ramen med hjälp av ett gångjärn av rostfritt stål. Slutligen gör ett lås på den andra sidan genom att knyta en bit av tråd av rostfritt stål mellan buren mesh och dörren mesh. Du har nu en ny stor fågelbur för dina befjädrade vänner.