bygga en tegelsten garage

Att bygga en tegelsten garage är ingen enkel uppgift. Den kräver flera steg, som vart och ett kan vara ett jobb för en entreprenör. Men med rätt kunskap, kan du göra det själv. Tegel garage, lite vilseledande, inte bara gjorda av tegel. De inramade med trä och vila på ett betongfundament som de flesta hem och garage. För att vara säker, erbjuder detta steg-för-steg-guide ett förenklat förfarande, men det presenterar de grundläggande steg som krävs för att på bästa sätt få din tegel garage byggas.

Steg 1: Planera ut Garage

Detta kan ta lite tid. Du måste veta var på din mark du vill bygga, vilket gör att det inte korsa tomtgränsen, och se till att partiet är graderad för fungerande dränering. Du kommer att behöva kontrollera med zonindelning myndigheten och förvärva rätt tillstånd att bygga, och du kommer att behöva en plan eller ritning av garaget, om sina dimensioner och funktioner. Se till att din plan tar storleken på tegel sammanlagt hänsyn att säkerställa en smidig passform. Följ denna plan noga så att byggnaden vara strukturellt osunda.

Steg 2: Lay Foundation

Underförstått i detta steg är den grävande och utjämning av marken och byggnaden av ramarna för att hålla betongen. När inramade i och med den strukturella armeringsjärn på plats, kan du blanda påse efter påse med betong tills grunden är på plats. Du kan också överväga att hyra en cement lastbil att hälla det på en gång.

Steg 3: Rama väggen och tak

När grunden är inställd, börjar att rama väggarna. Ram i fönstren-om någon-innan uppföra varje sida. Kontrollera med garageport tillverkarens specifikationer för dina alternativ när det gäller dörrstorlek. Efter väggarna är inramade, är taket nästa. Efter bjälklag och takstolarna är på plats, kan du lägga plywood, tjärpapp och bältros. Se till att alla soffit eller takventiler är på plats innan shing.

Steg 4: Anslut Garage

Om du har denna kunskap, koppla garaget själv. Om du planerar att köra större apparater eller elverktyg, måste du ansluta 220V utöver 110V. Om du är på något sätt osäker på elledningar, anlita en professionell.

Steg 5: Brick utsidan

Äntligen börjar bricking. Stapla dina tegelstenar i lättåtkomliga högar, blanda upp din mortel och med murslev, ställa om bricking utsidan av inramade väggar. Din plan bör ha stod för tegelstenarna, så att du skulle stöta på några illasittande längder eller höjder.

Steg 6: Isolering, Gips och Paint

Du är redo att börja efterbehandling insidan. Isolering kommer först, sedan gips, sedan måla. Beroende på garaget användning, dessa är valfria, men du bör åtminstone säkra ledningar på bultarna.

Steg 7: garagedörrar

Nu kan du installera garageporten och öppnare och använda garaget du just byggt!