bygga en trä carport: misstag att undvika

Undvika att bygga ett underdimensionerat Carport

Undvik att använda undermåliga material för ditt Carport inlägg

Två alternativ som du kan ha för att hålla din bil med direkt UV-strålar och nederbörd är att bygga ett garage eller en trä carport. Även om du har råd att köpa det material som behövs för ett garage, är det osannolikt att du kommer att få den erfarenhet som krävs för att bygga det själv. En carport, kan dock vara inom din budget och din expertis. När man bygger en trä carport, bör du också veta hur man undviker några av de mer vanliga misstag som de nedan.

Fordonet du planerar att parkera i trä carport kan vara början mindre än den genomsnittliga bilen när du bygger din carport. Ta hänsyn till möjligheten att köpa en längre bil eller ens en kung pickup i framtiden. Din carport måste vara tillräckligt stor för att rymma alla fordon kan du förvärva och du bör undvika att bygga små att spara på materialkostnader.

Dina carport inlägg kommer att vara den viktigaste av dina byggprojekt komponenter eftersom de kommer att bära vikten av all din carport trä och tak. Och de måste hålla upp till möjliga vikt av snö och kraften av starka vindar, så undvik att använda de gjorda av tunn, knotiga, eller material med låg kvalitet.