bygga en utekök bar: integrerade sprit skåp

Steg 1 – Stiftelsen

Steg 2 – The Base

Steg 3 – Skapa en Bar Top

Steg 4 – Alkohol Skåp

Att bygga ett utekök bar med integrerade sprit skåp är en uppgift som du kan utföra lätt att lägga till visuella intryck och lagring till din bakgård. För detta bar vi kommer att använda tegel och kakel, men du kan bygga en utomhus bar av många olika material, såsom förbehandlade virke, täckt plywood, sten, granit eller metall.

Det första du behöver göra är att skapa eller kontrollera grunden i baren. Om du installerar utomhusbar på en befintlig uteplats eller däck, se till att det område som du har valt är nivå och hållbar och säker. Om du inte har en uteplats eller däck, då kan du lägga betong för att skapa en stiftelse.

Nästa steg är att skapa basen av stången. Först krita en skiss på din foundation som kommer att vara vägledande för din bas. Lägg din första raden av tegel längs tre av de fyra omkrets linjer på din foundation, lämnar en ¼ tums utrymme mellan varje tegelsten. Du måste skapa en bar bas med tre sidor – fronten och båda sidor av stapeln. Inte tegel tillbaka omkrets linje, utan lämna baksidan öppen för att skapa ett lagringsområde i basen. Efter att lägga första tegel raden sprida ett tunt lager av murbruk över toppen av varje tegelsten. Därefter låg den andra raden av tegelstenar i sicksack formation från den första raden, och se till att torka eventuellt överskott murbruk som sipprar ut från mellan tegelstenarna. Fortsätt tills du har skapat en bar bas cirka fyra fot hög. En 4 fot höjd är tillräckligt hög för att förhindra att barn och husdjur från att komma åt bar topp men tillräckligt låg för att hålla höjden bekväm.

Efter avslutad basen, kan du installera upp i baren. Börja med att skära din plywood för att passa över toppen av din bas. Fäst plywood till tegel bas med konkreta naglar. Nu, sprida ett mycket tunt lager av murbruk på toppen av plywood. Placera plattan på murbruket i något mönster eller stil du väljer, lämnar små luckor som omger varje bit av kakel. Plattan måste ange under 8 timmar innan du fortsätter. Nästa, blanda din injekteringsbruk med vatten tills den når en milkshake liknande konsistens och häll sedan injekteringsbruk direkt över kakel. Använd en fogmassa spridare för att sprida bruket över hela toppen av stapeln, och se till att fylla luckorna mellan varje bit av kakel. Efter att ha väntat 10 minuter, torka försiktigt bruket av plattorna med hjälp av en fuktad svamp. Låt fogarna 10 timmar för att ställa in och torka.

Nu kan du installera plywood hyllor inuti basen för att bilda en spritskåp. Skär varje bit plywood att passa inuti basen och fäster tegel med konkreta naglar. Var noga med att inte placera hyllorna för nära varandra så att dina flaskor och glas passar mellan varje hylla.