bygga en uteplats med kalksten platta

Förstå Dragen av kalksten

Förberedas för projektet

Skapa Bed Höger

Planhet området

Kalksten platta är en känd idé för att bygga uteplats i ditt hus. Villaägare numera inte bara vill att deras interiörer vara top of the line, men också vill att deras exteriörer vara kreativt vackra och estetiskt färska. På grund av denna trend, har kalksten uteplatser vunnit popularitet som de ser elegant naturlig, ge en rostig utseende och ger en subtil luft åtskillnad runt poolen, bakgård eller entré etc samtidigt lägga till värdet på ditt hus avsevärt.

Nedan är några av de tips som du kan använda för att bygga din uteplats med kalksten platta.

Kalksten är ett mycket slitstarkt golv material som har använts ganska kraftigt i civilisationens historia. Kalkstensplattor är inte bara svårt, tålig och lättillgängliga men också relativt ekonomisk jämfört med utsökt utseende som de erbjuder och absorbera mer kallt också. Dessutom är deras underhållskostnader låga och olika texturer, former och färger är olika också. Kalkstensplattor är en utmärkt idé om dessa är specifikationerna du behöver. Men alternativ som granit, sandsten, marmor, betong etc kan också övervägas.

Förberedelse och planering är, naturligtvis, slutresultatet av varje projekt. Att bygga din uteplats med kalkstensplattor är en måttligt utmanande jobb men det ändå krävs en avsevärd mängd fysiskt arbete och så, bör du vara redo med verktyg för att skydda kroppen (som ryggstöd jacka, handskar, skyddsmask mm) mot eventuell skada och hålla alla de verktyg du kommer att kräva praktiskt (som en platt spade, spade, en rulle, träpålar, kniv, garn, måttband, snöre, sand, trädgårdsslang). Dessutom är det viktigt att föreslå och mäta dimensionerna hos uteplats krävs som antalet kalkstensplattor som köps kommer att bero på deras valda storleken och de föreslagna dimensioner. Vidare behöver ett speciellt mönster som ska ställas in och användas för att säkerställa att storleken, tjockleken och formen av kalkstensplattor matchar varandra.

Utgrävning av cirka 20-30 centimeter anses idealisk för en uteplats konstruktion. Dock måste man se till att fylla den med betong sand i stället för krossad kalksten screening som har jämförelsevis större partiklar som möjliggör god dränering samt en bättre kompakt känsla. Observera också att djupet av sanden beror just på dräneringsförmågan hos den underliggande jorden i uteplats.

Det är slutgiltigt avgörande för det område där uteplatsen ska konstrueras för att vara så jämn som möjligt. Ojämn mark påverkar inte bara visuella intryck av din uteplats men kräver också mer sand att fylla i dalarna eller fördjupningarna närvarande. Behöver inte också glömma att skrapa en ca 2,5 cm runt basen för att kompensera för mindre fluktuationer i marken. Förskjutna skarvar istället för inriktade fogar är att föredra för detta projekt som de stöder strukturen bättre tillåter mindre rörelse och mindre försämring.