bygga en utomhus svängande dagbädd

Steg 1-Välj en madrass

Steg 2-Välj ut Wood

Steg 3-Konstruera sidorna

Steg 4-Fäst Legs till förkläden

Steg 5 Anslut Rails

Steg 6-Fäst Pålar

Steg 7-Fäst sätesstöden

Steg 8-Sand och Stain

Steg 9-Hang bänken

Finns det något bättre sätt att slappna av än på en svängande dagbädd i din trädgård eller trädgård? Följ dessa instruktioner för att förbättra dina sommarnätter med detta givande projekt.

Antingen köpa en ny twin madrass eller använda en som du har. Börja med att mäta madrassen, eftersom den verkliga storleken kan variera beroende på tillverkare. Standarden på en tvilling madrass är 39×75 inches, men om du madrass storlek är annorlunda, anteckna det så att du kan justera sväng planer på att ta hänsyn till skillnaden.

Välj hög kvalitet trä i 2×2, 2×4 och 2×6 storlekar. Välj felfria bitar som är rak och saknar knop. inspektera även trä för att se till att det inte är skev.

Gör fyra 2×4 ben, skära varje 2×4 till 26 inches lång. Nästa skär fyra 2×6 brädor vardera till 31 inches lång. Dessa delar kommer att användas för horisontella balkar på sidorna.

Härnäst kommer du att vara fästa två av de horisontella balkarna till benen. Toppen horitonzal strålen fäster 2 inches ner från toppen av benen, medan den nedre horisontell balk fäster 2 inches ovanför botten av benen. Borra starter hål i träet där skruvarna går att förhindra uppdelning,. Fäst benen med trälim och träskruvar. När du har benen på, använd en vinkelhake för att kontrollera vinklarna,. Änka skruvarna och pluggen, se till att båda ändarna matchar varandra. Låt limmet torka.

Skär tre 2×6 skenor till 75 inches lång. Fäst första järnväg till fronten med hjälp av skruvarna och lim, se till att det är i linje med de horisontella balkarna. Fäst de två bakre skenorna att rada upp med de övre och undre horisontella balkar,. Var noga med att sprida skruvarna att undvika att köra in i andra träskruvar. Låt limmet torka.

Skär 2×2 pickets till 15 inches lång, så att de passar mellan de övre och nedre horisontella balkar. Space dem jämnt över, placera åtta på vardera änden och de återstående strejkvakter över ryggen,. Applicera lim och efterbehandling naglar att säkra strejkvakter. Änka och fylla alla spikhål.

Klipp dina sätesstöden. Skär två 2×2 reskontra till 75 inches lång. Bifoga dessa ¾ tum från toppen av de horisontella balkarna med hjälp av lim och naglar. Skär sex 1X6 lameller till 31 inches lång. Placera och säkra dem på toppen av liggare med naglarna.

Använd din sander att jämna hela bänken. När det är smidigt, fläckar bänken och låt den torka ordentligt.

Placera 4 öglor på den horisontella sidobalkar några inches i från benen. Se till att skruvarna inte slå strejkvakter. Ta svingen på verandan där du kommer att placera den,. Installera ytterligare 4 öglor till takbjälkar direkt ovanför svängöglor. Om det inte finns några takbjälkar eller de är inte i rätt position där du vill att gunga, måste du installera ett stag. Gör detta genom att placera 2×6 hängslen över befintliga reglar och kör öglor genom taket och in i hängslen. Gungan är ganska tung och du kommer inte vill använda paneler eller gips för stöd,. Dela kedjan i 4 lika längder och fäst swing till sängen. I allmänhet en svängande säng som detta kommer att vara cirka 3 inches från marken. Placera madrassen på ramen och njuta!