bygga ett kontor skåp för att organisera ditt hemmakontor

Organisera

prefabrice

Design

Ergonomi

Ett nytt kontor skåp kan bidra till att förvandla den mest trafikerade, messiest rum i ditt hem till den mest organiserade.

Börja med att lista de funktioner som är viktiga för dig i ditt kontor. Vill du inkludera ett arkivlåda för att lagra dina papper? Föredrar du att lämna papper vertikalt eller horisontellt? Wil dörrarna ditt skåp har utrymme för att öppna till höger, vänster eller båda? Skulle ditt skåp har även dörrar alls? Vad kommer du att lagra på hyllorna? Hur många hyllor behöver du? Tänk på vad som skulle göra ditt kontor mest bekvämt för dig. Glöm inte att överväga hur andra delar av möbler eller belysningen kommer att påverka och påverkas av ditt skåp.

Beväpnad med din lista över önskade egenskaper, besöka ett hem reparation lager. Du kanske kan hitta en prefabricerad kontor skåp som passar dina behov. En prefabricerade skåp kommer sannolikt att kräva viss montering, men det belopp som krävs kommer att vara minimala jämfört med att bygga ett skåp från scratch. Även för en extra avgift, de anställda i butiken kommer ofta montera skåp för dig, eller så kan du be en vän eller granne att hjälpa till med monteringen.

Om du vill ha en hög kvalitet skrivbord som matchar utseendet på ditt hem, kan prefabrice inte vara för dig. Om rummet har redan en design system, eller om du vill fortsätta utformningen systematiken i en annan del av huset, kan du fortsätta designen på kontoret skåp. undersöker noggrant befintliga möbler på kontoret. Fråga dig själv vad du mest tycker om att möbler. Är det träets ådring? Är det vinkel linjer? Är det djärva färger? Använda den informationen för att utforma ditt nya kontor skåp.

När du designar ditt kontor skåp, överväga hur skåpet kommer att betona dina ben och muskler. Detta kanske inte verkar så viktigt som utseendet på skåpet, men på lång sikt, kommer du att vara tacksamma för en ergonomiskt vänlig skåp. Om skåpet lagrar objekt som används sällan, då ergonomin är mindre viktig, men om du kommer att nå in det varje dag, måste du vara uppmärksam på din kropp när du designar. Skapa ett skåp som du kan nå in samtidigt som du vrider kroppen och halsen så lite som möjligt, och samtidigt nå upp eller ned så lite som möjligt. Också överväga vilken riktning du kommer att behöva nå med din dominanta hand. Om det är möjligt, undvika att tvinga armen för att korsa din kropp.