bygga och installera garderob skjutdörrar

Bygga och installera dina egna garderob skjutdörrar är inte en utmanande uppgift och kan göras på en helg med en motiverad Gör-det-självare. Bypass garderob skjutdörrar fungerar särskilt väl för garderober, eftersom de inte kostar dig något golvyta. De är gjorda för att passa alla storlekar öppning, så länge skjutdörr hårdvara kan passa. Om du är intresserad av att skapa dina egna unika egen garderob skjutdörrar, då detta how-artikel är för dig.

Steg 1-Välj dina dörrar, Dörrarna som du väljer för detta projekt kan göras av glas, spegel eller trä beroende på vad dina individuella behov och smak är. Dörrarna som du väljer eller bygga själv bör vara mellan tre fjärdedelar av en tum och 1 3/8 inches tjock för bästa möjliga resultat. Du kan ta någon rätt storlek dörr och förvandla det till en skjutdörr så länge du har rätt skjutdörr hårdvara installerad,. Steg 2-Installera Overhead spår, Det första steget kommer att vara att montera och installera den överliggande spår för garderoben skjutdörrar. Du bör vara passande här spåret mot dörröppningen huvud jamb. Om det behövs, använda sig av shims för att korrekt nivå spåret i rätt läge,. Steg 3-Fäst Dörr Rollers, nästa steg kommer att vara att fästa dörrrullar till topparna på båda dörrarna. Rullarna är utformade för att passa i garderoben s overhead spår, och är justerbara för att se till att dörrarna är kapabla att hänga lod,. Steg 4-Installera Banor; Nu, bör du installera ett spår eller installera en uppsättning styrningar i dörren dörröppningens botten för att se till att dörrarna hålls i linje. Det är mycket viktigt att du vidta åtgärder för att se till att de bästa spår och bottenspår rada upp helt så att garderoben skjutdörrar fungerar på det sätt som de är utformade,. Steg 5-Hang Dörrar

Nu ska du hänga dörrarna från banan ovanpå garderoben. Du kan behöva ta dörrarna upp i spåren i en vinkel för att få dem att rada upp ordentligt, med hjulen hängande från insidan spår så att dörrarna glider fritt,. Steg 6-Justera spårning guider, Nu ska du justera nedre spårningsledarna så att de bottnar dörrarna grenslar spåret på undersidan ordentligt. Detta kommer att se till att dörrarna hålls från att svänga fritt inåt eller utåt. Du kan också passa dörrarna inuti en uppsättning styrningar på golvet för att förhindra att detta händer beroende på vilka behov du har, liksom beroende på vad riktlinjerna från tillverkaren,. Steg 7 färdigställande, slutligen bör du installerar dekorativ klippning, var noga med att täcka eventuella hårdvara samt eventuell förskjutning av dörrposter och dörrar själva.