bygga skåp under badrum sink

Steg 1 – Ta Lämpliga Mätningar

Steg 2 – Skär plywood Storlek

Steg 3 – Fäst botten och sidor

Steg 4 – Sätt fast Back och Top Boards

Steg 5 – Sätt Hyllor

Steg 6 – Fäst Door

Skåp under badrum sink är ett säkert sätt att öka lagringsutrymme, så att du kan hålla toalettartiklar och andra saker i dem. Att bygga enkla skåp är ett relativt enkelt jobb för ivrig gör-det-självare och kan fyllas i på ett par timmar. Följ dessa steg för att bygga din egen skåp under badrum sink.

Använd ett måttband för att mäta arean under en badrum diskbänken så att du kan bestämma lämplig skåp höjd, bredd, och andas. Mät höjden 4-inches från golvet till basen av sink för att bestämma hur högt skåpen bör vara. På liknande sätt, mäta bredden från en sida av diskbänken till den andra för att bestämma bredden på skåpen. Notera dessa mätningar på papper. Bestäm om du vill ha en enda skåp under diskbänken eller har plats för två eller fler som kommer att placeras tätt mot varandra.

Besök din lokala järnaffären för att purchase.5-tums plywood blad med en slät yta. Använd dina mätningar för att skära plywood storlek själv med en handsåg, eller har en professionell göra det åt dig. Du behöver 2 lika styrelser för sidorna, 2 lika styrelser för toppen och botten, och 2 lika kort för ryggen och dörren. Beroende på storleken på ditt skåp, kan du ha en eller flera hyllor för att öka lagring.

Börja montering ditt badrum diskbänk skåp genom att placera plywoodskiva för bottenstycket på en plan yta framför dig. Stå en sidostycke tätt intill dess hörn och sammanfoga dem genom att borra ett-tums galvaniserad träskruvar på toppen och botten. Upprepa samma procedur med den andra sidan. Ditt skåp struktur kommer nu att ha en bas och 2 sidor.

Lägga plywoodskiva för toppen över skåpet struktur och fäster träskruvar för att ansluta den till både sidor. Vänd ditt skåp runt så ryggen vänd uppåt. Placera bakstycket över strukturen och borra den på plats med träskruvar.

Ställ skåpet för att installera hyllorna. Skjut en hylla i strukturen så att den är i jämnhöjd mot ryggen. Hålla den på plats med en hand när du borra skruvar i sidan av skåpet genom varje hylla.

Placera båda gångjärnen på samma sida av plywoodskiva för dörren. Borra dem på plats med träskruvar. Placera dörren över skåpstrukturen, utvidga gångjärnen till en av sidopanelerna och borra dem på plats så att de är säkra. Bifoga en hasp stängning på andra sidan dörren, placera den i mitten av gångjärnen.

Granska din skåp, sand att undanröja eventuella flisor, och antingen måla eller bets till trä.