bygga utomhus växt står i befintliga ytor

Steg 1 – Välj Area

Steg 2 – Förbered Area

Steg 3 – Montera Stand

Steg 4 – Fäst Stå Area

Steg 5 – Finish

Att bygga utomhus växt står i befintliga ytor är inte så svårt som det kan verka. Även om det är mer utmanande än att bygga fristående strukturer, kommer extra arbete som krävs i att fästa dem till befintliga ytor bara lägga en timme eller så att projektet om det görs på rätt sätt. Instruktionerna nedan är för skapandet av plywood står, men kan lika gärna tillämpas på alla typer av trä. Med smärre ändringar, kan de också användas för att skapa metalliska bestånd.

Innan du kan bygga en utomhusanläggning stå i en befintlig yta, måste du bestämma vad denna yta är. Ytterväggar är ofta goda kandidater, men uteplats golv kan också fungera om du är extremt säker på att du vill permanent ändra ett område genom att tillsätta en växt stå till det.

Innan du kan bygga i en befintlig yta, måste denna yta vara förberedd. Du kommer att använda borren för att borra hål som är tillräckligt stor så att du kan använda skruvar och / eller spikar för att fästa stativet till det. Se till att du borra hål genom stativet och ytan eller du kommer inte att kunna skruva fast dem tillsammans.

Från plywood, skära ut två identiska ark som är 12 inches i bredd och 24 inches i längd. Klipp tredje och fjärde stycken i en kvadrat med 14 tums sidor. De två första bitarna kommer att bilda den stående delen av stativet med den tredje och fjärde form toppen och botten.

Mäta utanför mittpunkten i de första två bitarna på längden och sedan tvärs över bredden. Med utgångspunkt från mittpunkten, skär en skåra i varje bit plywood som sträcker sig längs den ena änden av pjäsen, och åtgärder ¾-tum i bredd. Med hjälp av dessa två steg, gå med två träbitar tillsammans. Om du har skapat skårorna på rätt sätt bör du se två träbitar gå ihop perfekt och bildar en x-formad längd. Fäst bitarna på plats med hjälp av efterbehandling naglar (med lim är valfritt). Påförande av tidigare skära toppen och botten med längden sker på samma sätt, vilket ger dig en enkel men effektiv utplanteringsväxt monter.

Använda hål som borrats i ytan och in i montern, skruvar för att fästa stativet till ytan.

Vid det här laget har du en funktionell monter, men du kanske vill avsluta det med färg och sandpapper så att det ser lite bättre. Hursomhelst, kan du ta ett andetag när du är klar, eftersom du har avslutat ännu en DIY uppgift.