byggnad anpassade grön prefab hem

Tips # 1: isolerade väggar

Tips # 2: Double spröjsade fönster

Tips # 3: Smart Inkoppling

Tips # 4: energieffektiva apparater

Tips # 5: Alternativa Energialternativ

Prefabricerade eller prefab hem är populära eftersom de är billiga. Huvudkomponenterna i hemmet, inklusive tak- och väggsektioner, byggs på en fabrik och levereras till arbetsplatsen som skall monteras. Med en växande trend mot miljömedvetenhet, har prefab gröna hem blivit ett prisvärt alternativ till bekostnad och slöseri med att ha en konventionell hem byggdes. Om du funderar på en prefab grön hem, här är några tips som hjälper dig få de mest miljövänliga hem möjligt.

Prefab hem kommer med utvändigt isolerade väggar, men inte alla typer är lika-eller till och med miljövänliga. Isolering med en R19 Betyget är relativt vanliga, men mer är alltid bättre. Dessutom kommer vissa hem har ett lager av ark isolering mellan den yttre sidospår och pinnbultarna.

En annan bra idé för att minska energiförbrukningen är att isolera innerväggar också. Detta förhindrar värme genereras i ett rum från uppvärmning angränsande rum eftersom värmen avleds genom väggarna.

De flesta monteringsfärdiga hus kommer med dubbla spröjsade fönster som standard. Forskning har visat att så mycket som 20 procent av den energi som förbrukas genom ett hem förloras genom fönstren, och dubbla paned glas minskar förlusten genom att skapa en neutral inre utrymme mellan fönster som förhindrar konstant värmeväxling. Om den modell du funderar inte använda dubbla spröjsade fönster som standard, ta reda på om dessa energieffektiva fönster är ett tillgängligt alternativ.

Om ingen är i ett rum, det finns ingen anledning för lampor, TV, stereo eller ens luftkonditionering fortsätta sin verksamhet. Många gröna prefab hem inkluderar rörelse och kroppsvärmesensorer som kan styra belysning och andra elektriska apparater automatiskt. Med hjälp av trådlösa termostater, kan flödet av värme eller kyla luft in i rummet höjas eller sänkas efter behov.

Smart ledningar kommer att avsevärt öka kostnaden för hemmet, men kostnaden kan återvinnas i så lite som fem år genom energibesparing. Du kanske inte vara redo för kontrollerade miljöer, men automatisk belysning är ett enkelt sätt att spara en massa pengar på årsbasis.

Energy Star-kompatibla apparater är klassade för lägre strömförbrukning. Om ditt nya hem kommer att ha elektriska apparater, använda dessa energieffektiva modeller för alla dina husbehov, inklusive varmvattenberedare, spis, diskmaskin och dina datorkomponenter. Där det är möjligt, använda naturgas istället för elektricitet, vilket ytterligare minskar effekten av hemmet på miljön.

Det finns alla slags gör-det-själv-projekt som kan minska din beroende av nätet, från sol varmvattenberedare för att slutföra elektriska system som använder solenergi och vindkraft. Dessa kan inte bara leverera ström till hemmet, men också ge tillräckligt med kraft att du kommer att kunna sälja överskottsenergi tillbaka till allmännyttiga företag. Vissa företag kommer att erbjuda att lägga solpaneler i utformningen av hem, eller om du lägger dem själv efter hemmet som byggs, konvertera ett rum i taget för att rengöra, gratis solenergi.