du målar linoleum kakel?

Måla din Linoleum Tile

Tips för att erhålla en slitstark lack

Linoleum kakel, i motsats till många övertygelser, kan målas. Resultaten kan även vara permanent, utan fjällning eller flisning om ytan är beredd på ett korrekt och rätt färg används.

Målning ett linoleumgolv är inte komplicerat, men det är viktigt att gå försiktigt och noggrant med varje steg. Först dammsuga och rengöra golv, och band någon vaxbeläggning från linoleum. Då sand golv med en fin slippapper. Hyr en golvslip om du har ett stort område att täcka. Ren och torka golven noggrant efter slipning och låt torka. Skär in runt kanterna, och sedan använda ett tunt lager av färg med en 1/4-tums rulle. Låt torka och upprepa två gånger.

När måla med olja eller polyuretanbaserade färger inte måla när det är fuktigt eller regnar ute, eller när luftfuktigheten är hög. Hålla värmen i rummet du målar åtminstone 70 grader Fahrenheit. Öppna fönstren för att ventilera området och inte andas in ångorna. Använd tre tunna skikt av färg, inte en eller två tjocka skikt. Låt golvet torka i minst 24 timmar mellan varje skikt.