fästa en brand grop lock

Som ett djur Barrier

Skydd mot väder och Debris

Fire Pit Cover Grunderna

Fästa metall överdrag Permanent

Fire Pit Tillbehör

Fire Pit Safety

En brand grop Skyddet skyddar en fristående eldstaden från elementen. Precis som gnistskyddet förhindrar varma glöden från att fly till skada, förhindrar eldstaden täcka skräp, gnagare, och vädret orsakar problem med din eldstaden.

Den sista platsen du vill hitta en fågel eller ekorrboet är inne i upprätt eldstaden. Även om de förmodligen inte kommer att orsaka mycket skada, har du fortfarande att gå igenom bryta ut boet innan du tänder eldstaden. Genom att täcka toppen när det inte används, kan gnagare och fåglar inte få tillgång till och skapa komplikationer.

En annan stor anledning till en brand grop locket är för att skydda den från väder och vind. Metall brand gropar är föremål för rost, som så småningom kan leda till att behöva ersätta eldstaden. Dessutom kan vattentvättning i huvudcylindern orsaka några befintliga aska och överblivna kol för att bilda ett slam som senare hårdnar till en svår röra att ta bort. Denna blandning orsakar dubbla problem, först igensättning dräneringshål, och sedan försämring och rost som orsakas av vatten.

En brand grop locket är perfekt utformad för viss typ och modell av eldstaden. Kommersiella brand gropar kommer ofta med en brand grop skärm och luckan medan specialdesignade kit kan kräva att göra justeringar eller skapa dina egna eldstaden lock. Många täcker är gjorda av metall och fäster manipulerade klipp på eldstaden men även en liten vattentät duk och ett bungee rep kan användas om inget annat är tillgänglig.

Om du har ett metallock, kan det göra det lite enklare om du ansluter den till eldstaden med en uppsättning av gångjärn. Locket skulle alltid vara tillgänglig, kan du enkelt försegla eldstaden efter att ha använt det genom att vända locket på plats och dra åt fästelement. Denna idé förhindrar också misstag misplacing locket och fungerar som en visuell påminnelse om att locket måste sättas på plats efter användning.

Eldstaden täcker hjälpa förlänga livslängden på eldstaden, men det finns andra tillbehör som ger komfort och funktionalitet samt. Lägg några sittplatser runt eldstaden för gäster eller expandera eldstaden att inkludera en grillning område. Tillbringa ledig tid runt elden matlagning välsmakande måltider. Tiki lampor är en bra idé för eldstaden tillbehör, också, och kan vara dekorativa och användbara.

En sista tillbehör som varje eldstaden bör ha är en kemikalie baserad brandsläckare. Att ha en vattenslang i närheten är en bra idé, men om det värsta scenariot utvecklar, elden du kämpar kommer nästan säkert inte ha orsakats av trä av eldstaden, men något annat som av misstag har tillåtits att fatta eld. Vatten är bra för en trä brand men det är inte mycket effektivt mot bränder som orsakats av olja eller kemikalier.