finns inomhus torktumlare vent hinkar farliga?

En torktumlare vent måste effektivt avlägsna ludd, värme och fukt från ditt hem. Av denna anledning är utomhus ventilering alltid att föredra. Men inte alla hem har detta alternativ, särskilt lägenheter och källare hyra hem. Dessa bostäder använder vanligtvis inomhus torkventilationsmekanismer såsom en tork vent hink. Inomhus torktumlare vent hinkar rekommenderas inte på grund av säkerhetsskäl, och de kan vara brandfarliga också.

Rätt Ventilation

Inomhus torktumlare vent hinkar innehåller vatten i en hink, till vilken torkgallret är fäst. Eftersom tork arbetar, är ludd, fukt och värme ventileras in i skopan. Som ludd ansamlas, kan det utgöra en brandrisk. Om torktumlaren ventilen är blockerad, driver torken vid högre temperaturer. Värmen utgick till ventilations skopan kan vara för varmt. Ludd, som är mycket brandfarligt, kan fatta eld. Branden kan spridas snabbt till andra brännbara material och kan leda till katastrof.

Fukt

En annan riskfaktor är den ständiga närvaron av fukt, i form av vatten i ventilations hink. Med tiden kan den fukt från tork och vattnet tillsammans orsaka problem såsom mögel och mögel i hemmet. Avgaserna från en gas torktumlare innehåller kolmonoxid, vilket är anledningen till gas torkar ventilerade inomhus presenterar den extra risk för kolmonoxidförgiftning.