fjärilsträdgård layout: att hålla fjärilar lycklig

Växt rätt blommor

Rinnande vatten

fjäril Hus

Färg

Ett bra sätt att lägga till några liv runt vår trädgård är att planera en fjäril trädgård. Titta på många flerfärgade fjärilar går från anläggning till anläggning är ett bra sätt att spendera en lat, varm eftermiddag. Följ dessa riktlinjer för en vacker trädgård som kommer att locka fjärilar och hålla dem nöjda.

Själva utformningen av din trädgård kommer inte att göra en skillnad, men de typer av blommor som du anläggningen kommer. Färgglada blommor som ger en mängd olika blommor och har hög nektar innehåll kommer att hålla fjärilar funnits under lång tid.

Locka flera olika arter med liten fontän birdbaths belägna i olika delar av din trädgård. Placera dessa runt olikfärgade blommor som ett sätt att hålla dem alla i ordning.

Inkludera flera små fjäril hus i din trädgård. Du kan samordna sina färger med olika blommor i trädgården och gruppera dem i enlighet med de olika blommor. Inte bara kommer huset till en plats för fjärilar till abborre, men det kommer att lägga till lite dimension och redo till trädgården.

Fjärilar lockas till färg. Men färgerna måste arbeta tillsammans. Stora prålig färger som rött och orange kommer att gå bra med en djup grön bakgrund. Däremot kommer andra mjukare färger som blått och lila accentueras av en bakgrund av vita kronblad och stenar.