fördelarna med en romersk badkar

Storlek

Snabbfyllnings Kranar

Enkel användning

En roman badkar är annorlunda än en traditionell västerländsk stil badkar i att det är mycket djupare och ofta bredare och längre. De är ofta byggda i golvet, vilket gör att komma in och ut ur badkaret lätt.

Romerska baljor tillåta användare att lägga tillbaka, blöt och koppla av helt. Med moderna, västerländsk stil bad eller badkar, kan det ibland vara svårt för vissa människor att sitta och koppla av, eftersom de är mindre och ytlig. Romerska bad gör det möjligt långa människor att njuta av ett bad.

Många romerska bad komma med en kraftfull kran som fyller ditt badkar snabbt, så att du kan ta din bad så snart du är klar. Vissa modeller kommer även med ett internt uppvärmningssystem som kommer att värma vattnet. På så sätt kommer du att kunna spara din vattenförbrukning genom att endast använda badkaret för att koppla av, som en bubbelpool, snarare än att använda det som ett rengöringsbad.

Som nämnts ovan, är de flesta romerska baljor byggda nära marken, vilket gör lätt att behålla dem. Romarna var först med att göra att ta ett bad en konst snarare än en börda. Genom att använda en romersk badkar, kan du fortsätta traditionen.