försköna ditt hem kontorsmöbler: arkivskåp avtäckt

Genom att sätta en tid och forskning i valet av dina möbler arkivskåp, kan du njuta av dem som inte bara funktionella verktyg, men också som delar av din inredning som är elegant i sin egen rätt.

Typer av möbler arkivskåp

Du kan välja mellan massivt trä, såsom ek eller körsbär, massivt stål, eller en kombination, såsom en träram runt lådor med metall eller glas ansikten. Möbler arkivskåp sträcker sig från ett till fem lådor, och, med val i klass med vanlig möbler, bland annat uppdrag / bungalow, shaker, samtida eller traditionella stilar.

Öppna metoder kan inbegripa traditionell hårdvara drar, drar som är försänkta och nivå med lådan, eller en strömlinjeformad stil som avstår från hårdvara genom att utforma handtaget rakt in i lådan ansiktet. Hjul kan också ingå för rörlighet.

Kreativa idéer för möbler arkivskåp

Du kan förbättra funktionaliteten i dina möbler arkivskåp genom att göra dem till ett skrivbord. Placera ett par två-låda arkivskåp tillräckligt avstånd från varandra och överbrygga dem med en platta av ¼-tum tjockt glas tillräckligt lång för att täcka hela ytan av båda skåpen.

Ta reda på mer om möbler arkivskåp.