gränser kan ljusnar något rum i hemmet

Wallcovering gränser är ett enkelt sätt att liva upp ditt hem medan du visar din personlighet i processen. Med den stora variation av stilar och färger som finns på marknaden idag, har gränserna blivit en av de mest roliga delarna av wallcovering verksamheten.

“Gränser är verkligen fenomenet av 90-talet, så varmt att de har blivit inte bara en katalysator för sidoväggs försäljning men en separat varorna”, säger Duncan Campbell av Sunworthy Tapeter.

Utformningen roll gränser expanderar, enligt Elinor Shebar av Village Tapeter, en FSC Tapeter Inc. varumärke. “Vid ett tillfälle, gränsen var där för att förbättra wallcovering. Nu gränsen fungerar ofta som huvudfokus i rummet, med tapeten som används för att öka gränsen och ge den en plattform,” hon anges.

Vilka är några av de designtrender i gränser? “Några av de mest framgångsrika gränser är natursköna, nostalgisk och antika utseende”, säger Jackie Calavitta av Imperial Tapeter. “De förmedlar popularitet Americana teman, utseendet från förr.

Andra wallcovering experter säger ljust, roligt gränser med rena, fräscha färger är trenden. Och licensierade egenskaper definitivt är framgångsrika. Sunworthy har rätt till sådana hot barns egenskaper som Disney, Barney och Sesame Street. Andra företag licens sport team logotyper för NFL, NBA, National Baseball League och NASCAR.

Och gränser är inte bara för barn eller kvinnor, inte heller förvisas till sovrum, bad eller kök (även om köket och bad fortfarande är de mest populära gränsområden). Mäns motiv är väl representerade i denna kategori med mönster som sträcker sig från fiskedrag jakt teman till Neopolitan fleur de lis mönster. Och många människor experimenterar med gränserna i vardagsrummet, matsal, den, tvättstuga och barnens lekplatser. Med olika stilar tillgängliga, finns det en gräns för varje rum i hemmet.