källare inramning: 4 vanliga misstag att undvika

källar Pipes

ankare

vertikal Framing

Tandställning

Källare inramning är inte alltid en lätt projekt, men det är ofta en nödvändighet om du planerar att avsluta källaren. Artikeln nedan kommer att förklara några vanliga misstag att undvika.

Var medveten om rören som ligger i källaren och står för dem vid utformningen källaren. Du har i huvudsak att rama in runt rören med boxning. När du rutan rören, måste du också se till att du inte försegla dem bakom den nya väggen. Det är ful, men om röret spricker, kan du aldrig veta förrän det är för sent.

Basplatta källaren inramning är tillverkade av trä, men du bör inte använda träskruvar. Använd i stället betongankare. De inte bara gå tränga in i träet, men också det konkreta, grip betongen för stabilitet.

Många nya till denna uppgift kommer att försöka att rama in vertikalt. Du måste bygga källaren inramning utspärrade ut på golvet. När den är byggd, hissa du den på plats.

Många människor försummar att använda horisontalstag mellan tappen. Du måste placera 2 horisontalstag jämnt mellan varje tapp, svindlande varje uppsättning.