källare läcka insprutningsprocessen förklaras

Varför Basement Läckage Injection?

Grunderna i Basement Läckage injektionsprocessen

Injektionsprocessen är en av de vanligaste och mest effektiva sätten för att reparera en källare läcka. Källare injektion rekommenderas för villaägare som vill reparera källar sprickor utan att hyra en professionell.

Injicerbara källare läcka kit detaljhandeln i lätt att förstå förpackningar med detaljerade instruktioner. Den vanligaste detaljhandeln form av källaren läckage injektioner är polyuretanbaserade byggsatser. De är både prisvärd och enkel att tillämpa, och dessutom ger de år av effektiv tätskikt. De är idealiska för att reparera mindre sprickor och lösa fukt läckage problem i källaren.

Polyuretan injektioner mer ansedda än konventionella tätskikt tekniker, såsom att reparera sprickorna med hydraulisk cement. Insprutningsprocessen är effektivt eftersom det syntetiska skummet levereras djupt in i sprickorna, vilket säkerställer att svåråtkomliga platser är också vattentät.

Polyuretan är ogenomtränglig för vatten, även när den utsätts för ihållande läckage. Till skillnad från vattencement, är det naturligtvis inte svarar på kemiska reaktioner som är förknippade med betongytor. Avsaknaden av reaktivitet gör det till ett perfekt tätskikt material. Med hjälp av injektorn innebär att du inte behöver bry sig om att göra cementblandningen eller använda krävande verktyg som en mejsel eller borr.

Det är alltid klokt att använda en lågtrycksreparationssats. Högtryckssatser används för omfattande reparation som sällan krävs inhemska utrymmen. Du måste se till att sprickan är noggrant rengöras och att förlora skräp tas bort innan du injicerar den. De flesta injektion kit har ytan tätningsmedel som tillämpas före och efter injicering av platsen för att säkerställa att polyuretan förblir säkrad i sitt läge.

Om sealer ser otympliga på ytan, kan den trimmas med en mattkniv eller en murslev. Att isolera sprickor, är det lämpligt att använda källaren läcka kit som innehåller en epoxi pasta. Tillämpningen av denna pasta är avgörande för att tillåta polyuretan för att ange varje liten spricka, vilket garanterar bättre tätskikt. Insprutningsprocessen bör avslutas när man se att en del av materialet börjar sippra från reparationsstället. En källare läcka plats behandlas på detta sätt tar upp till 24 timmar för att ställa in korrekt och bilda en fast utsida.