kan strukturfärg användas på betong?

Steg 1 – Applicera Primer

Steg 2 – Lägg till struktur Paint

Om du har betongväggar, kanske du vill ge dem en struktur med färg. Följ de enkla stegen nedan för att effektivt göra detta projekt med bara några få steg av förberedelse.

Förbereda ytan för detta projekt är den viktigaste delen. Applicera oljebaserad grundfärg på betongväggarna med din grov borste. Var noga med att lägga på en bra beläggning. Eftersom denna typ av primer har ofta en stark lukt, kommer du vill ha fönster öppna och ett fan på. Du kanske kan hitta den i ditt område med ingen lukt. Använd inte latex primer.

När primern är torr, kan du börja tillämpa textur färgen enligt anvisningarna på burken. Det bästa sättet att göra det är att hälla den färg i en färgtråg och tillämpa den med en textur vals. Om du vill ha ett annat mönster än vad rullen gör, kan du använda någon hittat föremål för att göra olika mönster i färgen.

Gör ett litet område i taget om du arbetar ensam eftersom du inte vill att färgen att ställa upp medan du arbetar. Dessutom arbetar i oregelbundna mönster på väggen så att du inte kan se sömmar.

För bästa resultat, har en vän eller två hjälpa dig göra det här projektet. Man kan måla och en kan göra de mönster.