konstgräs: 4 fördelar

Konstgräs har nyligen ökat i popularitet. Tillverkad av syntetiska material, är konstgräs nu tippad som en vatten och tidsbesparande alternativ. Konstgräs kan komma med en rejäl prislapp fäst och du kanske undrar om det är värt investeringen. Här är fyra fördelar med att byta och dikning gräsmattan för falska saker.

1. vattenvårdsförbund

Vi vill göra vår del för miljön och gräs gräsmattor får törstig. Konstgräs lindrar överdriven utomhus vattenanvändningen. Du sparar på din månatliga faktura.

2. Underhåll

Tänk på allt du måste göra för att bibehålla en hälsosam gräsmatta. Klippning, ogräsrensning, gödsling, kanske med hjälp av skadliga kemiska bekämpningsmedel. Säg adjö till allt detta underhåll med konstgräs, behövs inget av ovanstående, ingen typisk “gräsmatta vård” som behövs.

3. Det är svårt

Konstgräs är mycket härdig och tålig. Om du behöver något som barnen och / eller husdjur kan fortfarande spela på, kan konstgräs vara ett bra alternativ för dig.

4. grannar kan inte skilja

Förlora associationen med ljust gröna Astroturf. Modern konstgräs ser ut precis som riktiga gräs (och känns ganska nära alltför).